ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 14 Mart bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 13 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 13 Mart 2024 bölümü izle Esra Erol'da 13 Mart: Neler yaşandı? Esra Erol'da 13 Mart 2024 bölümü izle

Yasemin ve Mehmet yüzleşiyor

Programa katılan Yasemin Balcı, 2 aylık sevgilisi Mehmet Ali Erdoğan'ın onu evlilik vaadiyle kandırdığını ve onu dolandırdığını söylemişti. Canlı yayına bağlanan başka bir kadın da Yasemin'in iddialarını doğrulamış, "Mehmet Ali Erdoğan beni de dolandırdı" demişti. Yasemin ve Mehmet, canlı yayında yüzleşti.

18 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu öldürüldü mü? Aybeniz Top ve oğlu kaçırıldı mı? 18 Eylül Müge Anlı: Hatice Musaoğlu öldürüldü mü? Aybeniz Top ve oğlu kaçırıldı mı?

Mehmet, "Yasemin ile tanıştığımızda bana Denizli'de yaşayıp yaşamayacağımı sordu. Ben de yaşayabileceğimi söyledim ve Denizli'ye gittim. Beni aparta falan yerleştirmedi. Beraber yaşamaya başladık. Evlilik yoluna çıktık. Ondan para almadım. Denizli'ye ilk geldiğimde cebimde 300 dolarım vardı. Daha sonra kredi çekerek borçlarını ödedi. Kalan parayı euro'ya çevirip bir çorabın içine koyduk. Para bendeydi. Sonra ailesiyle tanıştım" diye konuştu.

Yasemin, "Mehmet bana 'Yurtdışında hesaplarım var, bu hesaplar blokeli. Bunlar açılana kadar kalacak yere ihtiyacım var' dedi. Ben de 'Tamam, sıkıntı yok' dedi. Bana yalan söyledi. 'Ev alacağım, araba alacağım' dedi" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural