ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 13 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 10 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 10 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 10 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 10 Mayıs 2024 bölümü izle

Şükran, 15 yaşındaki kızı Sude Naz'ı evlendirmeye çalıştı mı?

Bekir ve Aysema Nizamsever, Bekir'in eski eşi Şükran'ın 15 yaşındaki kızları Sude Naz'ı evlendirdiğini iddia etmişti. Aysema Nizamsever, "Şükran, Sude Naz'ı eşinin kardeşinin oğluyla evlendirmiş" demişti. Suçlamaları reddeden Şükran, "Görücü gelmedi, tanışmaya geldiler. Ben Volkan'ın bir akrabasıyla evli değilim, bu doğru değil. Volkan'ın ailesi kızımı tanımak istedi, ileride evlenirler diye" ifadelerini kullanmıştı. Canlı yayına bağlanan Volkan'ın annesi Yurdagül ise "İlk annesiyle tanışacaktık, Volkan'ın dayısıyla evlenecekti. Sonra Sude Naz'la Volkan tanıştı" demişti.

Şükran Kalkan, "Eve görücü gelmedi, bunların hepsi iftira. Benimle tanışmaya geldiler. Volkan meselesi o gün piyasaya çıktı. Volkan'ın yengesi kızımı beğenmiş. Biz zaten tanışamadan hemen polis geldi. Ben kızımı koruyordum. Ben kızımı Caner'den kurtarmak istiyordum. Onların ilişkisini hiçbir zaman onaylamadım. Kızımı Caner'den kurtarmak için yaptım" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Caner, "Şükran beni gerçekten istemiyordu. Ama kızının önüne geçemedi. Benim onlara hiçbir zaman zararım olmadı. Sude Volkan'ın ailesiyle tanışmış, annesinin bekar olduğunu söylemiş. Onlar da Şükran Hanım'la tanışmaya gelmişler. Ben polis gönderince benden korkmuşlar. Sanki ben mafyayım" dedi.

Aslıhan Güner'den romantik paylaşım Aslıhan Güner'den romantik paylaşım

Kızını Caner'den korumak için uzaklaştırma kararı aldırmak istediğini belirten Şükran, "Kızımın babasıyla yaşamasını istemiyorum. Abisi de onu koruyor. Ben kızıma bakabilirim" dedi.

Muhabir: Betül Vural