aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 13 Kasım bölümünde neler olacak?

''Damlanur ve Dursun parasız kalınca çocuklarını sattı''

Eşi ile arasına kayınvalidesinin girdiğini söyleyen Damlanur Ciğer, canlı yayına gelen eşi Dursun Ciğer ile yüzleşti. Damlanur, ''Dursun buraya evliliğimizi bitirmek için geldi'' dedi.

Dursun Ciğer, ''Ben ikisi yüzünden eve gitmiyordum, tek bir izin günüm var onu da huzurlu geçirmek istiyordum. Biri annem, biri de eşim. Birbirlerine sürekli seslerini yükselttikleri için anlaşamıyorlardı. Annem bana 'Gelinimi oradan al. Yuvanı yıkma. Benim yanıma getirme, beraber yaşayın' dedi'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Dursun Ciğer'in annesi Perihan Hanım, ''Ben oğluma kendi yuvasını kurmasını, beni arayıp sormamasını istedim. Başka hiçbir sözüm yok. Onlar çocuklarını analı babalı büyütsünler, benim yanıma gelmesinler. Benlik sıkıntı yok. Onlar iyi olsun da benden uzak olsunlar'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Dursun Ciğer'in amcası İsmail Bey, ''Damlanur ve Dursun 2 çocukları olduğunu söylediler. Üçüncü çocuklarını ne yaptılar?'' diye sordu.

Dursun Ciğer, bu soruya ''Evet, üç çocuğumuz vardı. Bakamadığımız için ablamın yanına bırakmak zorunda kaldık'' diye cevap verdi.

Damlanur Ciğer, ''2-3 yaşına kadar, bizim sobalı evimizde hasta olmasın diye görümceme verdik'' dedi.

İsmail Bey, ''Bu çocuğun doğar doğmaz, para karşılığında başkasına verildiğini duydum'' dedi.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Dursun Ciğer, daha sonra çocuğu eniştesinin dayısı Hamdi Küçüköksüze'e verdiklerini itiraf etti. ''Hamdi Küçüköksüz bize doğuma kadar maddi yardımda bulundu. Doğmadan önce çocuğu evlatlık almak istemişti. Bizim bakmaya gücümüz yoktu. Ablamın eşi Osman, çocuğu aldırmak yerine dayısı Hamdi'ye vermemizi teklif etti. Fakat çocuğu para karşılığında vermedik. Çocuğu resmi olarak evlatlık vereceğiz. Şubat'ta mahkeme görülene kadar çocuk kardeşimde kalıyor.'' ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Dursun'un kardeşi Özge, ''Evlatlık alan ailenin çocukları olmuyordu. Damlanur çocuğu aldıracaktı, biz de o aileye vermesini tavsiye ettik. Mahkeme görülene kadar çocuğa ben bakıyorum. Damlanur, 'Bu çocuk doğarsa onu cami avlusuna bırakırım' demişti. Benim şu an gönlüm rahat'' diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen izleyici, ''Damlanur ve Dursun yalan söylüyorlar. Her şeye paraları var, ama çocuğa paraları yok. Durumları iyi, köyde evleri var. Parasız kalınca çocuklarını sattılar'' şeklinde konuştu.

Editör: Betül Vural