ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 13 Haziran bölümünde neler oldu?

Edirne'de uyuşturucu satıcılarına operasyonda 5 tutuklama Edirne'de uyuşturucu satıcılarına operasyonda 5 tutuklama

"Eşim sevgilisinden çocuk yaptı"

Programa katılan 1 çocuk annesi Günnur Kaya, eşi Atilla'nın onu Sevgi Çimen ile aldatarak çocuk yaptığını söyledi. Günnur, "Bir adamı sevdim. İhanete uğradım. Dolandırıldım. Çocuğumla tek bırakıldım. Atilla ile güzel bir birlikteliğimiz vardı. Evlendik, hamile olduğumu öğrendikten sonra sorunlar başladı. 6 aylık hamileyken beni Sevgi için terk etti. Çocuğumun hiçbir masrafına ortak olmadı. Doğumumda yoktu. Sonrasında da gelmedi. Kadınla birlikteliklerini kabul ediyorlar. Çocukları var. Birlikte yaşıyorlar" diye konuştu.

Atilla'nın programa çıkmaması için ona bir sürü tehdit ve itirafta bulunduğunu söyleyen Günnur, "Çocuğa bakmadığımı, kafasında morluklar olduğunu söylüyor. Bunlar yalan. Çocuğuma tek başıma baktım. Ama o babalık görevlerini hiçbir zaman yerine getirmedi. Ailemin ona borcu olduğunu da iddia ediyor ama böyle bir şey yok. Bize önceden ev tutmuştu, o zaman barıştık. Hiç boşanmak istemedi. Sevgi'den ayrılacağını söylüyordu. 'Beni affet' diyordu. Sevgi'nin kötü olduğunu, ailesinin aşiret olduğunu, 11 kardeşi olduğunu ve onu tehdit ettiklerini, Sevgi'den ayrılırsa onu öldüreceklerini söyledi. Gerçekte kadının 1 tane erkek kardeşi var, o da kendi halinde bir insan. Çocuğumu benden almaya çalıştı. Beni darbetti. Ailemi de darbetti" ifadelerini kullandı.

Atilla'nın ona 300 bin liralık borç bıraktığını belirten Günnur, "Anlaşmalı boşanmayı ve ortak velayeti kabul ettim. Ama şartlara uymadı, evimi bastı. O gün üzerimize yürüdü. Bana vurdu. Ailemi sürekli tehdit ediyor. Beni de yolda giderken arabadan atmakla tehdit etti. Kimsenin ona bir şey yapamayacağını söylüyordu" dedi.

Sevgi'nin herkese açık sosyal medya hesabından Atilla ile aile fotoğraflarını paylaştığını aktaran Günnur, 'Sevgi bana 'Sen Atilla'nın oyuncağısın. Kavga ettiğimizde sana geri dönüyor' demişti. Atilla da 'Ben Sevgi ile çocuğum için görüşüyorum, onunla bir alakam yok' diyordu. Bana ev içinde çok iyi davranıyordu. Daha 1 ay öncesine kadar Atilla ile aynı evde yaşıyorduk" şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Atilla, şunları söyledi: "Sevgi ile ilişkimiz devam ediyor. Aynı evde yaşıyoruz. Bir çocuğumuz var, şu an 8 aylık. 2 yıldır Sevgi ile beraberiz. Benim darp raporlarım var. Günnur'un babası bana bıçak çekti. Günnur benimle evliyken görüşmeye başladı. Ama hep işi paraya döktü. Babasının evini yaptırmamı istedi. Birkaç kere de çocuk aldırdı. Günnur bana 'Beni boşama, ailem bakmıyor. İstediğini yaşa ama beni boşama' dedi. Ben ona ev tuttum. Araba bile alacaktım. Ona harcadığım paranın haddi hesabı yok."

Farah Zeynep Abdullah: Ödülümü kadınlar için alıyorum Farah Zeynep Abdullah: Ödülümü kadınlar için alıyorum

Esra Erol Günnur Atilla Kaya

Muhabir: Betül Vural