ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 13 Eylül bölümünde neler oldu?

2 kadın Uğur için yan yana

Emel ve Hazal imam nikahlı Uğur’dan hesap sormak için yan yana geldi. Uğur Aydemir’den biri hesap soruyor diğeri dönmesini istiyor. 2 kadın Uğur için birbirlerine girdi.

7 yıldır imam nikahlı ve bir çocukları olan Hazal, Uğur’dan hakkını istiyor. Hazal, ‘’Emel’e anlatamadım çocuğuna bakmayan adamdan hayır gelmez. Bu yüzden Emel ile davalık olduk. Uğur Aydemir annesini, babasını döven bir adam Emel'e neden baksın. Zamanında 2 kez çocuk düşürdüm ben. Şuan da Antalya'da kadınlarla geziyor. Uğur şu an bana gelse barışmam, affetmem. 7 yıldır yemediğim dayak, şey kalmadı. Kaburgamı kırdı yine de çocuğum için susmuştum’’ dedi.

Sonradan imam nikahı kıyılan Emel, ‘’Ben evlendikten 15 gün sonra çocuğunu ve Hazal’ı öğrendim. Daha sonra Hazal ile birbirimize savaş açtık. Uğur için bunu göze aldım. Aşık olduğum için Uğur’u tercih ettim. Aldatıldıktan sonra inanmaktan vazgeçtim. 1,5 ay önce kırgız bir kadınla oldu. Ben hala Uğur'la barışmak istiyorum. Bunca şeyi göze aldım, Uğur'a aşığım. Uğur beni sevmeseydi benimle fotoğraf çekilmezdi''  ifadelerini kullandı.

Uğur Aydemir canlı yayına bağlanarak, ''Ben şu an başka biri ile birlikteyim. Bu kadınlardan kurtulamıyorum. Şu an Kırgızistanlı biri ile birlikteyim. İkisini de sevmiyorum, istemiyorum. Bunların işi gücü para. Hazal evliyken benimle birlikte oldu. Emel ile de 1 senedir görüşmüyorum. Bitti, gitti. Uygunsuz fotoğraflarımı yaydılar'' ifadelerini kaydetti.

19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi? 19 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 649. bölüm: Haftanın dördüncü yarışmacısı Doğan Bozatlı’nın menüsü beğenildi mi?

Uğur Aydemir'in açıklamalarından sonra, Emel, ''Ya borcunu öde ya da gel bana nikah kıy. Stresten 35 kilo aldım'' dedi.

Esra Erol Hazal

Kaynak: Haber Merkezi