ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 12 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 11 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 11 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 11 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 11 Haziran 2024 bölümü izle

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

Mağdur olduğunu söyleyen Faris, Emire'ye şantaj yaptı mı?

Programa katılan 26 yaşındaki Faris Çiçek, sosyal medyada tanıştığı sevgilisi Emriye Öztürk'ün onun yanında kaldıktan sonra başkasına kaçtığını, Emriye'nin ailesinin ise onu Emriye'ye zarar vermekle suçladığını söylemişti. Faris, "Ben Emriye'ye bir şey yapmadım. Emirenin ruhu şeytan gibi. İnsanların günahını alıyorlar. Benden önce bir sürü kişiyi dolandırmış" demişti.

Faris, "Emriye benim ona şantaj yaptığımı söylemiş, beni şikayet etti. Kocası onu yakaladıktan sonra beni şikayet etti" dedi. Emire ile yaptıkları özel görüşmeleri Emire'nin eşi ve ailesine gönderdiği iddiasını reddeden Faris, "Sadece Emire'nin köyündeki bir kişiye Emire'nin özel görüntüsünü gönderdim" itirafında bulundu.

Esra Erol'un, Faris'in Emire'nin özel fotoğraflarını ailesine attığına ilişkin kanıtları göstermesiyle Faris "Emire gelsin, yüzleşelim" dedi.

Canlı yayına bağlanan Emire'nin eski eşi Muhammed, "Faris hayatımızı mahvetti. Eski eşimle yılbaşından sonra sıkıntılı bir sürece girdik. Çocukların okulları kapanınca boşanma kararı aldık. Mart ayında bana sosyal medyadan bir bayan istek atmaya başladı. Sahte hesap olduğu belliydi. Emriye'nin ailesiyle bir araya geldiğimiz bir gün bu hesap bana yazdı. Biz de Emriye'nin ailesinden erkeklerle beraber şakasına bu hesapla mesajlaştık. Bu hesabı kullanan kişi Faris'in dini nikahlı eşi Ayfer'miş. Bu yazışmaların ekran görüntülerini alıp eşime atmış. Sonraki sabah beni Faris, abisi olarak arayıp 'Seninle görüşeceğiz' dedi. Karısıyla bana kumpas kurdu" diye konuştu.

İddiaları reddeden Faris, "Ayfer Suriyeli, Türkçe bile konuşamıyor" dedi. 

Muhammed, "Faris beni müşteri temsilcisi gibi aradı, Emire'ye ulaşamadığını söyledi. Bana o kadar psikolojik baskı uyguladı ki eşime 'bana ihanet ettin mi' diye soramadım bile. Allah ihanetin bile hayırlısını versin. Faris beni kafamı kesmekle, kafatasımdan kanımı içmekle tehdit etti. Bütün aileme ulaştı, Emire'nin fotoğraflarını attı. Babam bu yüzden hastanelik oldu" diye konuştu.

Canlı yayına bağlanan Emriye, "Faris aylarca üzerimde baskı uyguladı. Ben hiç kimseye kaçmadım, sıfırdan bir hayat kurmaya çalışıyorum. Faris sürekli telefonumun açık olmasını istiyordu. Sürekli görüntülü arıyordu. Beni aylarca bu şekilde tehdit ederek elinde tuttu. Görüntüleri biriktirdi. Ben 'artık ne olacaksa olsun' dedim. Kesinlikle kocama yakalandığım için şikayetçi olmadım. Kendim şikayetçi oldum. Aramalarını açmadığımda yakınlarımın konumlarını bana atıyor, onları arıyordu. Aylarca boyun eğdim, sustum. Sürekli kendini kesiyordu. Vücudunda yarıklar vardı. Görüntülü görüşmede canlı canlı kendini kesiyordu. Bütün aileme ve yakınlarıma görüntülerimi gönderdi. E-mail hesabımdan her şeyime ulaşıyordu. Bilerek yanına gittim, telefonundaki görüntüleri sildikten sonra polisi arayıp evinden ayrıldım" ifadelerini kullandı.

Stüdyoya gelen polis ekipleri, 'tehdit, şantaj ve özel hayatın gizliliği ihlali' suçundan Faris'i gözaltına aldı.

Muhabir: Betül Vural