ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 11 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 10 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 10 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 10 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 10 Haziran 2024 bölümü izle

"Sosyal medyadan tanıştığım sevgilim dolandırıcı çıktı"

Programa katılan 26 yaşındaki Faris Çiçek, sosyal medyada tanıştığı sevgilisi Emriye Öztürk'ün ailesinin onu tehdit ettiğini söyledi. Faris, şunları anlattı:

"Emriye benim yanımda 1 hafta kaldı. Sonra başkasına kaçtı. Annesi de beni arayıp kızına ulaşamadığını ve ona zarar verdiğimi iddia etti. Emriye evliydi ve boşanma aşamasındaydı. Emriye'nin ailesi 'Kızımızı öldürdün mü' diye soruyorlar, beni tehdit ediyorlar. Savcılığa gidip şikayet etmişler. Ben Emriye'ye bir şey yapmadım. Emirenin ruhu şeytan gibi. İnsanların günahını alıyorlar. Benden önce bir sürü kişiyi dolandırmış. Ben de evliyim, boşanmaya çalışıyorum. Boşanma aşamasındayken, Emire'ye evlenmek istediğimi söyledim. O da yeni boşandığı için 6 ay beklemesi gerektiğini söyledi. Emriye'ye ev tuttum, eşya aldım. Ama o sürekli birilerinin yanına kaçıyor, herkesi kandırıyormuş. Emire bana iftira attı. Özel fotoğraflarını paylaşacağım yönünde onu tehdit ettiğimi söylemiş. Benim elimde bir sürü dekont var, Emire'ye para atıyordum. Onu tehdit etmedim. Emriye ifadesinde can güvenliği olmadığını ve ailesinin onu tehdit ettiğini söylemiş. Annesi de beni suçluyor."

Aslıhan Güner'den romantik paylaşım Aslıhan Güner'den romantik paylaşım

Cüneyt-Özge çifti, çocuklarını çaldıkları iddia ettikleri Saniye ile yüzleşiyor

Programa katılan Cünet ve Özge Sepetçi çifti, bebeklerinin Cüneyt'in teyzesi Saniye Karalar tarafından kaçırıldığını iddia etmişti. Özge, "Kızıma sahte kimlik çıkarmışlar. Kızımı kaçırıyorlar, beynini dolduruyorlar. Bir anne olarak dayanamıyorum" demişti.

Stüdyoya gelen Saniye Karalar, yeğeni Cüneyt ve eşi Özge ile yüzleşti. Başta Cüneyt ve Özge'nin çocuğunu istemediğini söyleyen Saniye, "Özge kendini öldürmek istiyordu. Kendi aralarında anlaşmışlar. Benim adım geçmiş. Aile içinde büyüsün istedikleri için. Özge'ye doğum yaptığında bebeği emzirmesi için yalvardım. Çocuk karşılığında aileye para vermedim. Cüneyt ve Özge'nin düğününü bile ben yaptım, onları ben evlendirdim" diye konuştu.

Muhabir: Betül Vural