aTV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 10 Kasım bölümünde neler olacak?

''Kaynanam kocamla arama girdi''

Programa katılan Damlanur Hanım, eşi Dursun ile arasına kayınvalidesi Perihan'ın girdiğini söyledi. Geçinmek için gazinoda çalışırken eşiyle tanıştığını anlatan Damlanur, ''Eşim bana sürekli nereden geldiğimi hatırlattı. 'Nereden geldiğini unutma' diyordu. Eşimle tanıştıktan bir süre sonra evli olduğunu öğrendim, sonra boşandı ve biz evlendik'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Perihan Hanım, ''Damlanur evi benim yüzümden terk etmedi. Oğlum önceden evliydi, onun yuvasını Damlanur yıktığı için oğlumla evlenmesini baştan beri istemedim. Damlanur, oğlumun evli olduğunu önceden biliyordu'' diye konuştu.

Damlanur Hanım, ''Dursun uzakta çalıştığı için eve on beş günde bir geliyor. Biz hep kaynanamla başbaşayız'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Dursun Ciğer, ''Ben eve eşim ve kaynanam yüzünden gitmiyorum. Para istediklerinde gönderiyorum, çocuklar hastaysa onlarla ilgileniyorum. Dır-dır'dan uzak duruyorum. Ben Damlanur'u boşamaya karar verdim'' diye konuştu.

Damlanur Hanım, ''Eşim bana sürekli küfür ediyor'' dedi.

18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi? 18 Eylül Zuhal Topal Yemekteyiz 648. bölüm: Haftanın üçüncü yarışmacısı Cansu Döner’in menüsü beğenildi mi?

Kaynanası ve eşinin onu yorduğunu söyleyen Dursun, ''Ben artık her şeyden uzaklaştım'' dedi. 

Dursun Ciğer, eşini aldatma iddialarına cevap olarak ''Ben yaparım kardeşim. Ben artık bekar bir adamım, istediğim her şeyi yaparım'' ifadelerini kullandı.

Damlanur, bu evliliğin bitmesine izin vermeyeceğini söyledi. Damlanur ayrıca eşinden şiddet gördüğünü, Dursun'un kendisinin parmağını ve kolunu kırdığını açıkladı. 

Dursun Ciğer, ''Damla'yı da çok seviyorum, çocuklarımı da. Ama benim üzerime geldiğinde ben kaçıyorum'' şeklinde konuştu.

Editör: Betül Vural