ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 10 Haziran bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 7 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 7 Haziran 2024 bölümü izle Esra Erol'da 7 Haziran: Neler yaşandı? Esra Erol'da 7 Haziran 2024 bölümü izle

"Teyzem çocuğumu kaçırıp sahte kimlik çıkarttı"

Programa katılan Cünet ve Özge Sepetçi çifti, bebeklerinin Cüneyt'in teyzesi Saniye Karalar tarafından kaçırıldığını iddia etti. Özge, "Kızıma sahte kimlik çıkarmışlar. Kızımı kaçırıyorlar, beynini dolduruyorlar. Bir anne olarak dayanamıyorum" dedi.

2011 yılında evlendiklerini belirten Cüneyt, 4 çocukları olduğunu ama 4. çocuğun onların üzerinde olmadığını söyledi. Cüneyt, şunları anlattı: "Bebek doğduğu dönem çok çaresizdik. Diğer kızımız epilepsi olduğu için hastanede yatıyordu. Ben askerliğimi yapamadım, eşimi bırakamadım. Benim anneannem diğer çocuk hasta olduğu için son çocuğumuza bakamayacağımızı söyledi. Çocuğu onlara vermemizi söyledi. Saniye teyzeme verdik. Saniye çocuğa sahte kimlik çıkarttı, çocuk onun üstüne kayıtlı. Saniye'nin çocuğu olmuyor. Bir evlatlık çocuğu vardı önceden. Kızımıza Sultan Melihe Karalar adını veriyor. Şu an kızımız 8 yaşında. Biz kızımızı istedikçe 'biraz zaman verin büyüsün' diyorlardı. Ama çocuk 20 yaşına geldikten sonra ben ona ne anlatacağım? Saniye kendini evde doğum yapmış gibi göstererek kızıma kimlik çıkartmış. Çocuğu verirken para aldığımızı iddia ediyorlar."

Yayına bağlanan Saniye Karalar, "Meliha'nın biyolojik annesi Özge. Ben bu çocuğu isteyerek almadım. Bu çocuğun yuvaya gideceğini söylediler. 'Ölecek' dediler. Çocuk aile içinde büyüdü. Ne zaman isteseler gördüler. Para karşılığı çocuğu verdiler" diye konuştu.

04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi? 04 Ekim Zuhal Topal Yemekteyiz 659. bölüm: Devran’ın menüsü beğenildi mi?

İddiaları reddeden Cüneyt, "Yılanın başı benim anneannem. Teyzem bakım maaşının peşinde" dedi.

Saniye, "Özge kendini öldürmek istemiş. Çocuğun ruh sağlığı bozuktu. Onu özel sınıflara gönderdim. Cüneyt ve Özge çocuğu sokağa atacaklardı. Şimdi de çocuğu değil bakım maaşını istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Yayına bağlanan Cüneyt'in anneannesi Nalan ise, "Özge bebeği aldırmazsa intihar edeceğini söyledi. O esnada benim aklıma Saniye'ye verilmesi bile yoktu. Cüneyt'le Özge'nin diğer çocuğu Ömer Can'a da ben bakıyordum" şeklinde konuştu.

Esra Erol Özge Cüneyt Sepetçi

Muhabir: Betül Vural