Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 1 Mart bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 29 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Şubat 2024 bölümü izle Esra Erol'da 29 Şubat: Neler yaşandı? Esra Erol'da 29 Şubat 2024 bölümü izle

"Karım bana uyku ilacı verip evden kaçtı"

Programa katılan Engin Teke, eşi Şerife Teke'nin kendisine 1 buçuk yıldır çocuklarını göstermediğini söyledi. Engin, "Eşimle sosyal medyadan tanıştık. Beraber kaçmıştık. Karım bana uyku ilacı verip kaçtı. O akşam ben alkol almıştım. O da bana su ikram etti. Eşim benim çocuğumu taciz ettiğimi, ona da şiddet uyguladığımı iddia etti" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan komşu Engin, "Şerife Engin'e çok zulüm yaptı. Şerife'nin darp raporu yok. Engin o kadına kıyamaz, ona vuramaz" dedi.

Canlı yayına bağlanan Şerife, "Arkadaş çok iyi yalan söylüyor. Ama benim belgelerim ve evraklarım mevcut. Darp raporu da aldım. O gece kızımın boğazına bıçak dayadı" şeklinde konuştu. Şerife, evliliklerinin başından beri Engin'le sorun yaşadıklarını söyledi. Şerife, "Ben kızıma hamileyken kız doğuracağım için beni merdivenlerden itti" dedi.

Muhabir: Betül Vural