ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 1 Ekim bölümünde neler oldu?

17 yaşındaki Güneş nerede?

17 yaşındaki Güneş Gönül, 6 Eylül'den beri kayıp. Güneş'in ailesi arkadaşlık kurduğu 17 yaşındaki Mehmet Saraç'ın kızını kaçırdığını söyledi. Güneş'in ailesi, "Kardeşimi, Süleyman Saraç ve oğlu kaçırdı. Biz aradığımızda namus bizim namusumuz bu işin peşini bırakın dedi. Benim kızım çocuğun uyuşturucu kullandığını öğrenince arkadaşlığını bitirmek istedi kızımı kolundan süreklediler, kaçırdılar" ifadelerini kullandı. 

Süleyman Saraç canlı yayına bağlanarak, "Oğlum Mehmet Saraç ile birlikte ama nerede olduklarını bilmiyorum. Bende oğlum için kayıp başvurusunda bulundum. Biz Güneş'in ailesi ile anlaşmak istiyoruz" dedi.

Stüdyoya Mehmet Saraç'ın biyolojik annesi ve nüfusta kayıtlı annesi geldi. Süleyman Saraç'ın 3 eşinden ikisi stüdyoya gelerek, "Güneş ve Mehmet nerede bizde bilmiyoruz. Biz 3 kuma 15 çocuk bir aradayız. Bu çocuklar birbirini 4 buçuk yıldır birbirini seviyor ve birlikteler. Güneş'in annesine çeyizini hazırlayalım dedik tepki gösterdi. Kaçtıktan 3 gün sonra Mehmet bizi aradı. Güneş oradan ben aileme gitmek istemiyorum diye bağırdı telefon kapandı. Mehmet'in 20 bine yakın üzerinde para vardı" dedi.

Esra Erol Güneş

Neslihan'ın isyanı!

Neslihan, 22 yaşındaki kardeşi Cennet'i aramaya geldi. Neslihan, "Evli kardeşim Cennet 1 haftadır kayıp. Kayıp olduktan sonra video attı. Videoda eşinin onu aldattığını söyleyerek sen bana kazık attın dedi. Göğüs hastalığım vardı 1 yıl önce eniştem doktora göndereceği için göğüsümü attım kardeşim yanlış anladı. O zamandan beri beni suçluyordu, kızgındı. Dün aradı kadın sığınma evindeyim dedi ama orada da yok" ifadelerini kullandı.

Cennet Solak'ın eşi Orhan Solak canlı yayına bağlanarak, "Baldızım videoyu bana sağlık için attı. Eşim beni çok kıskanırdı. Kendisi benim adıma kadınlarla mesajlaşıp beni suçluyordu. Bana boşanma davasını açtırdı. Ben eşimden memnundum" dedi.

Esra Erol Neslihan

Türkan Şoray, kadın mahkumlarla bir araya geldi Türkan Şoray, kadın mahkumlarla bir araya geldi

Kaynak: Haber Merkezi