Muhammet Arslan kimdir? Muhammet Arslan nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Muhammet Arslan’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Muhammet Arslan kimdir? Muhammet Arslan kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Muhammet Arslan’ın biyografisini haberimizde derledik…

İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Muhammet Arslan kimdir?

Esra Erol'da programına katılan Muhammet Aslan, eşi Çiğdem Arslan'ın kayıp olduğunu söyledi. Arslan, ''Bu eşimin beni 4 buçuk yılda en az 30'uncu terk edişi. Ben işteyken eşyaları satıp kaçtığı oldu. Artık psikolojim bozuldu. Bu seferkinde 'Hastaneye gidiyorum' diyerek evden çıktı ve kaçtı. Ben artık boşanmak istiyorum. Onun yüzünden bir ayda en az 8-9 kez ev değiştirdim. Bu sebeple nafaka istiyorum'' dedi.

Canlı yayına bağlanan Çiğdem Arslan, ''Ben kayıp değilim, Zonguldak'tayım. Muhammet düzgün çalışmıyordu, o yüzden kaçtım. Muhammet beni eve kilitliyordu, susuz bırakıyordu. 30 kere terk etmedim. 5-6 kere terk ettim. Kimseye kaçmadım, bir kadın arkadaşımın yanındayım'' diye konuştu.

Çiğdem Arslan'ın annesini öldürdüğünü iddia eden Muhammet Arslan, ''Ben Çiğdem'le müzikholde tanıştım. Çiğdem'in annesi şeker komasına girmişti, onu beraber hastaneye götürdük. Ben Çiğdem'e 'Bu kadın iyi değil, istersen bizde kalın, annenle ilgileneyim' dedim. O da kabul etmedi. Ertesi gün bana annesini dövdüğünü söyledi. Annesi öldükten sonra, cenazesi yıkanırken kadının kafasında yara olduğunu öğrendim. Çiğdem, annesini öldürdü'' ifadelerini kullandı.

Hakkındaki iddiaları reddeden Çiğdem Arslan, ''Bunları kanıtlayacaksın Muhammet'' dedi. 

Editör: Betül Vural