ATV'nin reytingleri altüst eden programı Esra Erol'da programında bugün skandal olay gün yüzüne çıktı.

Canlı yayına çıkan Serkan Karakaya, eşi ve çocuklarının Afgan asıllı Zahid isimli bir adama kaçtığını ileri sürerek Esra Erol'dan yardım istedi.

Esra Erol'un anlattığına göre Serkan'ın eşi Ayşe, 29 Ağustos tarihinde eşinden şikâyetçi oldu ve evden ayrıldı. Serkan'ın Ayşe'yle olan evliliğinden 2 çocuğu ve bir de üvey kızı var. Eşi Ayşe, bütün çocuklarını alıp evi terk etti.

Ayşe'nin İsmail Deniz'le yapmış olduğu evliliğinden 2007 doğumlu Pınar Deniz isimli bir kızı var. Kızı anneannede yaşadığı sırada 2022 yılında nüfus işleri için annesinin yanına yani üvey babası Serkan'ın evine geldi.

Pınar Deniz, 18 gün sonra karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gitti ve hastanede 15 yaşındaki Pınar'ın hamile olduğu ortaya çıktı.

İfadesi alınan Pınar "Öz babam beni istismar etti." dedi. Bütün kurumlar devreye girdikten sonra DNA testi yapıldı ve testi sonucunda aslında öz babasının istismar etmediği ortaya çıktı.

Öz baba bu suçlamaya dayanamayıp intihar etti. Ardından Pınar koruma altına alındı. Çocuğu aldırmayan zihinsel engelli 15 yaşındaki genç kız, Temmuz ayında üvey annesinin yanında doğum yaptı.

Doğumun ardından aslında bebeğin gerçek babasının Afgan asıllı Zahid olduğu öğrenildi. Serkan'ın üvey kızı kurumda kalırken anne Ayşe, kızını kurumdan alıp Zahid'in yanına gönderdi.

Canlı yayında hikayesini anlatan üvey baba Serkan buna karşı çıksa da velayet annede olduğunu için bir şey yapamadığını belirtti.

Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Taraftarium24 | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Devletten bakım parası aldığı için anne Ayşe'nin kızını yanına aldığını söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi