ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programının katılımcılarından Meryem'in adının geçmişte yaşanmış bir cinayetle adıldığı öğrenildi. Bu cinayet sebebiyle 9 yıl boyunca hapis yattığı öğrenilen Meryem'in Hasret Karakoç cinayetiyle alakası ne? Hasret Karakoç cinayeti nasıl oldu? Hasret Karakoç kimdir? Dadı Meryem Hasret olayı ne? Hasret Karakoç neden öldü? 

Hasret Karakoç kimdir?

Edirne'nin Havsa ilçesine bağlı Şerbettar köyünde yaşayan 8 yaşındaki Hasret Karakoç bir cinayete kurban gitti. Cesedi gömülü halde bulunan Hasret Karakoç, 2011 yılında öldürüldü.

Olayın ardından Karakoç ailesinin komşuları 55 yaşındaki Sebahat Şen ve 16 yaşındaki oğlu Serkan Şen tutuklandı. Sebahat Şen suçlamarı kabul etmezken, Serkan Şen cinayeti itiraf etti. Serkan Şen, jandarmadaki sorgusunda "Hasret öğle yemeğinden sonra tekrar okula giderken bir kediyi kovaladığını gördüm. Kedi bizim evin yanındaki boş eve girdi. Hasret de arkasından gitti ve pencereden bakmaya başladı ve açık olan camın kenarında duruyordu. Ben de onu ittim. Evin içine düştü ve başını çarptı. Ben de öldüğünü düşünerek çok korktum. Sonra hemen evin odasının içine çukur kazıp gömdüm" dedi. 

Cinayetin yıllar sonra tekrar gündeme gelme sebebi ise Esra Erol'un programına katılan Mehmet Altun isimli kişi oldu. Mehmet Altun, 3 çocuğunun bakımında eşi Rabia'ya yardım etmesi için bir dadı arayışına girdiğini ve bu esnada Meryem isimli biriyle tanıştığını anlattı. Eşini Meryem'e mesajlar atıp onun evine giderek aldattığını itiraf eden Mehmet, Rabia'dan af dileyerek eve geri dönmesini istedi.

Dadı Meryem, kendisini anlatmak için Esra Erol'un programına geldi. Sunucu Esra Erol, Meryem hakkında tüyler ürpertici bir gerçeği açıkladı. Bir ihbar aldıklarını söyleyen Esra Erol, Meryem'in 2011 yılında 8 yaşında bir çocuğu öldürmekten hapis cezası aldığını açıkladı. Meryem'in yargılanarak cezasını çektiğini belirten Erol, "Yine de sen çocukların yanına yaklaşmamalısın" dedi.

Selçuksports | Almanya – Macaristan maçı canlı izle Selçuksports | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

Meryem ve annesinin 2011 yılında 8 yaşındaki Hasret Karakoç'u öldürmekten yargılandığı açıklandı. Anne Sebahat Şen'in beraat ettiği, eski ismiyle Serkan Şen, şu anki adıyla Meryem'in 9 yıl hapis yattığı belirtildi.

Meryem, "Ben dosyalarda 'suça sürüklenen çocuk' olarak geçiyorum. Ben açıkçası suçsuzum. Hapiste yattığımı da saklamadım, Mehmet'e söylemiştim. Benim üzerimde baskı kuruldu. Suç benim üstüme yıkıldı" dedi.

Hasret Karakoç'un acılı babası yayına bağlandı. Baba, Meryem'in dadılık yapmasına "Kendine başka kurban bulmuştur" dedi. Cinayeti kimin işlediğine dair fikri sorulan baba, "Muhtemelen Meryem yaptı, annesi yardım etti" diye konuştu. 

Meryem'in annesi Sebahat Şen'in de kendi abisini öldürdüğü açıklandı.

Serkan Şen Hasret Karakoç Cinayeti

Muhabir: Betül Vural