Esra Erol Gülşen Karakaya kimdir? Gülşen Karakaya nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gülşen Karakaya kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Esra Erol Gülşen Karakaya kimdir? Esra Erol Gülşen Karakaya kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Esra Erol Gülşen Karakaya biyografisini haberimizde derledik…

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Esra Erol Gülşen Karakaya kimdir?

Gülşen Karakaya, 19 yaşındadır. Bir erkek çocuk annesidir. Eşi Recep Mert Karakaya'dır. Çift, 2024 Ocak'ta evlenmiştir.

Esra Erol'da programına katılan Gülşen Karakaya, eşi Recep Mert Karakaya'nın Buse Süratlı isimli arkadaşıyla kaçarak kendisini aldattığını iddia etmiştir.

Liseyi son sınıftayken bıraktığını da söyleyen Gülşen, "Hemşire olacaktım, olamadım. Benim çocukluk hayalimdi" dedi. Recep'in doğumunda onun yanına gelmediğini iddia eden Gülşen, "Ben doğum yaparken kocam Buse'yle birlikteydi. Beni aramadı bile. Her yerden engelledi" diye konuştu.

Gülşen, "Biz deliler gibi aşıktık. Bebeğime hem anne oluyorum, hem baba olmaya çalışıyorum. Malzemelerini satın alamıyorum, onu arıyorum 'param yok' diyor. Belki düzelir diye çok bekledim. Ben onun için okul hayatımı bıraktım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi