Gülcan Demir kimdir? Gülcan Demir nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Gülcan Demir’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Gülcan Demir kimdir? Gülcan Demir kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Gülcan Demir’in biyografisini haberimizde derledik…

Esra Erol Gülcan Demir kimdir?

Gülcan Demir’in dini nikahlı eşi Ferdi, çocuğunu aramak için Esra Erol’a geldi. 18 yaşındaki Ferdi, 2. çocuğunu taşıyan dini nikahlı karısını aramaya geldi. Ferdi, "Gülcan Demir, eski sevgilisi Ali Mert Kır'a kaçtı. Gülcan benden 1 yaş küçük. 11 aylık bir kızımız var 7 aylıkta hamile. 15 yaşında dini nikah kıydık, 16 yaşında baba oldum. Gülcan'ın abisi beni aradı, karın eski sevgilisinin yanına gitti dedi. Gülcan ile konuştuğumda bunu kabul etti. Ali Mert'in karısı Saadet Kır bana mesaj attı, pansiyona gittiğini söyledi. Gülcan beni aldattığı için ben onu aldattım" dedi.

Gülcan canlı yayına bağlanarak, "Şu an Kahramanmaraş'tayım. Annem'de burada. En son Ali Mert Kır'ı 3 gün önce gördüm, Ferdi'ye hakkımda iftira attığı için küfür ettim. Ferdi beni aldattı, ayrılınca pansiyon paramı Ali Mert verdi ama benle kalmadı yalan söylüyor" ifadelerini kullandı.

Müge Anlı Gürbüz kimdir? Müge Anlı Gürbüz kimdir?

Gülcan demir’in annesinin de daha önce Esra Erol’a katıldığı öğrenildi. Daha önce Ali Mert'in babası Gülcan'ı yurttan çıkarıldığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi