Esra Çömelek kimdir? Esra Çömelek nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Esra Çömelek’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Esra Çömelek kimdir? Esra Çömelek kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Esra Çömelek’in biyografisini haberimizde derledik…

Esra Çömelek kimdir?

Esra Çömelek, tekstil sektöründe başarılı bir iş kadını olarak bilinir. Ancak son zamanlarda adını dolandırıcılık skandalıyla duyurdu. Mahir Bey olarak tanınan kişi, Esra Çömelek'ten sürekli olarak para talep etmiş ve lüks giyim ve aksesuarlar için yüksek bütçeli harcamalar yapmıştır. Esra, başlangıçta Mahir Bey'in iyi niyetli biri olduğunu düşünmüş, ancak ardışık para talepleri ve bu paraların lüks alışverişlere gitmesi şüphelerini artırmıştır.

Evli ve ünlü bir isimle birlikte olduğunu söyleyen Esra Çömelek, o ismi canlı yayında açıklayarak herkesi şaşırttı. Çömelek, “Fenomen Mahir’in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş’la olan dini nikahım” dedi.

İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle İnat TV | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

Esra Çömelek’in Doğuş ile birlikte çekilen fotoğrafları ortaya çıktı ve bir doğum günü videosu ile iddialarını belgeledi. Pastanın üstünde yazan “Doğum günün kutlu olsun karıcığım” yazısı da dikkat çekti. Fenomen Mahir tarafından dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, canlı yayında Doğuş’un da kendisini ‘eşimden boşanacağım’ diyerek kandırdığını, boşanmak için Azeri eşinin Doğuş’tan 1 milyon dolar istediğini iddia etti.

Editör: Ateş Çatıkkaş