Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde kafasında kask, belinde balta ve yüzünde maske olan 18 yaşındaki genç çay bahçesindeki 5 kişiyi bıçakla yaraladı. İki yaralının hayati tehlikesi var.

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde çay bahçesindeki 5 kişiyi bıçakla yaralayan şüpheli gözaltına alındı.

Uluönder Mahallesi Rauf Orbay Caddesi’ndeki Şehit Rüstem Demirbaş Parkı’nda bulunan çay bahçesine kafasında kask, belinde balta, yüzünde maske ve üzerinde hücum yeleğiyle gelen Arda K.(18), çay bahçesinde oturan 5 kişiyi bıçakladı.

Olayın ardından kaçmak isteyen Arda K. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 5 yaralıyı, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan 2’sinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Eskişehir Emniyetinden yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

“12.08.2024 tarihinde Tepebaşı-Rauf Orbay Caddesi -Şehit Rüstem Demirbaş Parkı çay bahçesi içerisinde “Bıçakla Yaralama” olayı ile ilgili olarak kafasında kask, yüzünde maske, üzerinde hücum yeleği ve elinde bıçak olan şüpheli Arda K. isimli şahıs, çay bahçesinde oturan 5 şahsı sebepsiz yere bıçaklayarak kaçarken ekiplerimizce yakalanarak etkisiz hale getirilmiş, suç unsuru kesici-delici alet muhafaza altına alınmıştır. Yaralı şahıslar tedavileri için şehirde bulunan Hastanelere sevkleri sağlanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.”

Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi

Kaynak: AA