Eski Ankara Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi ve iddianamesinin hazırlanmasıyla ilgili başlayan tartışmalar sürüyor. Basında yer alan Sinan Ateş haberlerine tepki gösteren MHP Genel Başkan Yardımcılarından sonra bir paylaşım da Ankara eski Ülkü Ocakları Başkanı Albayrak’tan geldi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Albayrak, "K..penin dirisi yetmiyormuş gibi bir de ölüsü başımıza bela oldu. Soba başında elinde tesbihle racon pozları keserken kimse Sinancı değildi" dedi.

‘Sinan Ateş madem doğru idi bu kadar adamı niye dövdürdü?’ diyen Albayrak'ın, "Sinan Ateş'in ablası bugün ne kadar Fetullahçı varsa üzerime saldı. Hepsi fake hesap. Oğlum namusunuz şerefiniz varsa kendi adınızla, kendi hesabınızla yazın. Sokaklarda başınızı eğiyorsunuz, burdan erkeksininiz, köpekler sizi! Twitter erkekleri sizi. Benim yelemde bit arayacağınıza, ananızın koynunda p.ç arayın" şeklinde paylaşım yaptı.

Ayhan Bora Kaplan ile paylaşımı bulunuyor

Ankara eski Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Zeki Berkay Albayrak’ın soyal medya hesaplarında suç örgütü lideri Ayhan Bora Kaplan ile ilgili paylaşımları da dikkat çekiyor. Ayhan Bora Kaplan ile paylaşımında ‘Hüküm Allah’ındır can ağabey’ yazıyor.

Sinan Ateş-6

Olcay Kılavuz ile Kosova'da görüştü

Albayrak, Kılavuz'la fotoğrafını sosyal medyada “Güzel adamlar ile gidilen yol yormaz. Aslan abim iyi ki varsın” mesajıyla paylaşmıştı. 

Halil Konakçı, Cemil Kılıç'a açtığı sapık davasını kaybetti Halil Konakçı, Cemil Kılıç'a açtığı sapık davasını kaybetti

Olcay Klavuz

Kaynak: Haber Merkezi