Yetenek Sizsiniz Türkiye, 3 Adam, Eser Yenenler Show, Yol Arkadaşım gibi projelerde yer alan Eser Yenenler, kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettiriyor.

Eşi Berfu Yenenler ile bir yarışma programı sunan Eser Yenenler, geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'a verdiği yanıtla gündem olmuştu.

Hülya Avşar'ın YouTube'da yayınlanan programında "Ünlü olmak hiç aklımda yoktu" diyen Yenenler'e Avşar'ın, "Güzellik yarışmasına katılmışsın. Eser gibi bir çocuğa sen yürümüşsün. Maşallah hiç aklında yokmuş" sözleri sosyal medyada gündem olmuştu.

Eser Yenenler, eşi ile Hülya Avşar arasındaki çok konuşulan diyaloğu değerlendirmişti. Hülya Avşar'a esprili bir cevap da veren oyuncu, "Gerçekten benim cazibemi çok es geçiyorsunuz. Dayanamayıp, bana DM (direkt mesaj) atarsın. O da dayanamayıp, tutamadı kendini. Kız da haklı. Benim en etkileyici yanım, benim ben olmam. Benimle bir hayat geçirmek istersin" şeklinde konuşmuştu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine konu olan Eser Yenenler, şimdi de verdiği kilolarla dikkat çekti. Ünlü isim, 15 günde 7 kilo verdiğini açıkladı.

Diyet ve sporla zayıfladığını dile getiren Eser Yenenler, son halini ve eski halini kıyasladığı bir karesini de paylaştı. Ünlü isme: 'Helal olsun', 'Tebrikler', 'Devamını bekliyoruz' gibi yorumlar geldi.

Eser Yenenler-1

Bengü: Bize en güzel hediye pırlanta gibi çocuklarımız Bengü: Bize en güzel hediye pırlanta gibi çocuklarımız

Kaynak: Haber Merkezi