Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Çorum'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP'deki para sayma iddialarını gündeme getiren Erdoğan, "Bunların becerebildikleri tek iş, kara paradan kule inşa etmek. Nereden gelip gittiğini açıklayamadıkları dolar, avro balyalarıyla 6-7 kişi kule yapıyorlar. Bu ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayri-meşru işler yapan bir 'kartel' mi oldukları belli değil" dedi. 

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu metro hattı gezisinde bir araya geldi Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu metro hattı gezisinde bir araya geldi

Erdoğan, şunları söyledi;

"Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek"

Şunu lütfen hiçbir zaman unutmayın. Muhalefetin sırtında yumurta küfesi yok. Onlar meydanlarda atmayı tutmayı sonrada verdikleri sözleri unutmayı çok sever. Vatandaşın oyunu almak için bol keseden umut dağıttılar. Göreve gelince söz verdiklerinin hiçbirini yapmadılar. Bunların yaptığı en iyi iş, kara paradan kule inşa etmek. Nereden geldiğini açıklayamadıkları dolar ve euro balyalarını 6-7 kişi bir araya gelip balya yapıyorlar. Bunun dışında hiçbir icraatları yok. Ülkenin ana muhalefet partisi mi yoksa gayrimeşru kartel mi oldukları belli değil.

Biz her zaman söz namustur düsturuyla hareket ettik. Zor da olsa her zaman ülkemiz ve milletimiz için en hayırlısını yapmaya çalıştık. İnsanın aynası işidir lafına bakılmaz. Bizim de eserlerimiz ve yatırımlarımız yaptıklarımızdır.

Hızlı tren projesinde en kritik aşama geçilmiş oldu. Hızlı treninin devreye girmesiyle Çorum hem Karadeniz'e hem de İç Anadolu Bölgesi'ne ulaşabilecek. Çorumlu çiftçilerimize son 21 yılda toplamda 26 milyar lira tutarında tarımsal hibe sağladık.

Muhabir: Betül Vural