AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesi tarafından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapılan suç duyurusunda, Metin Cihan’a ‘Hakaret’ ve ‘İftira’ suçlamalarından dava açılması talep edildi. Şikayet üzerine İstanbul Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Erdoğan'ı TEKNOFEST'te protesto eden eylemciler serbest bırakıldı Erdoğan'ı TEKNOFEST'te protesto eden eylemciler serbest bırakıldı

Gazeteci Metin Cihan sosyal medya paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 17 Ekim’de hastane bombaladığı için İsrail’i kınarken oğlu Burak Erdoğan’ın şirketine ait geminin İsrail limanında yükleme yaptığını belirtmişti.

“Milyon dolarlık ticarete ses çıkarmayıp kahve içenlere saldırmak nasıl bir seviye?”

Daha önce AKP’liler, BBP’liler ve HÜDA-PAR’lılar ile bağlantılı gemileri ortaya çıkaran Cihan, “İsrail’e terör devleti diyenler? bebek katili diyenler? Cumhurbaşkanının oğlunun israil ile ticaretini sürdürmesi normal mi? Milyon dolarlık ticarete ses çıkarmayıp Starbucks’ta kahve içene saldırmak, Burger King işçisini bıçaklamak nasıl bir seviye?” diye sordu.

Editör: Ahmet Agah