Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ağrı mitinginde halka seslendi. 40 bin vatandaşın miting alanında olduğunu bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Ağrı ile bizim aranızda kalpten kalbe giden bir yol var"

"Ağrı asırlarca medeniyetimize dağı gibi yüce bir gönüllülükler sahip çıktı. Anadolu’yu koruyan Ağrı fedakarlığıyla hep örnek oldu. Bu şehrin insanları çalışkanlıklarıyla birer metanet abidesidir. Ağrılı kardeşlerim 2019 mahalli idareler seçiminde tercihini ak partiden yaparak muhabbetimize karşılık verdi. Ağrının 31 Mart’ta yine tercihini AK Partiden yapacağına inanıyorum. Ağrı ile bizim aranızda kalpten kalbe giden bir yol vardır.

"Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler"

Birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla daha önemlisi tek parti fasitleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Öyle ki bu uğurda yasakların, hukuksuzlukların ve baskıların sembolü olan CHP’yi bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler.

"Kendi ikballerini kotarmanın peşindeler"

Ne dünya eski dünya ne Türkiye eski Türkiye. Artık demokrasiyle, yönetim biçimiyle eğitimden sağlığa tüm kalkınma altyapısıyla yepyeni bir Türkiye var.

Bugün ise Türkiye'nin ve dünyanın her yeri Ağrılı kardeşlerim için gelişen iletişim ve ulaşım teknolojilerini emirlerine sunmamız sayesinde adeta bir adım, bir tık mesafede. Geçmişte maval okuyarak sizlere bambaşka bir dünya, bölge ve Türkiye çizenlerin gerçek niyetleri yaşanan her gelişmeyle bir kez daha ortaya dökülüyor.

Sırtını örgüte dayayan siyasi temsilciler İstanbul'da ve diğer başka yerlerde kirli pazarlıklarla kendi ikballerini kotarmanın peşindeler.

“Bunların hepsini bir araya toplayın sonra çarpın, bölüm, çıkartın geriye kalacak olan hep sıfır olur”

Türkiye Yüzyılı’yla dünyanın en güçlü ülkeleri arasında yerimizi almaya hazırlanıyoruz. Bu vizyonu da Ağrı’yla birlikte hayata geçirelim istiyoruz. Onlar ne yapıyor? Birbirleriyle kavga etmekten, pazarlık etmekten, birbirlerine çalım atmaktan ülkeye ve millete dair herhangi bir meseleyi gündemlerine almaya vakitleri yetmiyor. Bunların hepsini bir araya toplayın sonra çarpın, bölüm, çıkartın, ne yaparsanız yapın geriye kalacak olan hep sıfır olur. Sıfır sonuçlu siyasetin de ne ülkeye ne millete faydası dokunur. İşte bunun için biz hep eser ve hizmet siyaseti diyoruz."

CHP'den kadının kendi soyadını kullanamaması kararına tepki CHP'den kadının kendi soyadını kullanamaması kararına tepki


 

Kaynak: Haber Merkezi