Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Yozgat mitinginde halka hitap etti.  50 bin vatandaşın miting alanında oluğunu bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

CHP'den kadının kendi soyadını kullanamaması kararına tepki CHP'den kadının kendi soyadını kullanamaması kararına tepki

"Efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik"

“Biz sizlere efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik. Yozgat’ımıza hizmetimiz çok daha güçlü olacak.  Daha fazla insanımız hızlı tren konforundan istifade etmeye başladı. Rabbim ömür verdikçe sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Yeter ki Yozgatlılar olarak bizden desteğinizi esirgemeyin. Yozgat bizimle olduğu müddetçe gerekirse 7 düvele meydan okumaktan çekinmeyiz.

"Bay Kemal’in yerine getirdikleri çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı"

Bay Kemal’in yerine bin bir umutla getirdikleri çırak genel başkan selefinden bile fason çıktı. (Muhalefet) Sorsan 'ittifak yok' diyorlar ama neden belediye başkanı, meclis üyesi olarak devşirme adaylar gösterdiklerinin sebebini söylemiyorlar. Özgür efendi bu eziyet bir an önce bitse de kurtulsak havasında. Her gün bir şeyler diyor. Arada CHP'lileri eleştirip bizim ulaştırma yatırımlarımızı övgüyle anlatıyor. Ama bavullarla taşınan deste deste dolarlarla ilgili açıklama yapmıyor. Sorsan ittifak yok diyorlar. Ortada tam bir siyasi dalavere var. Kendilerine oy veren seçmenin iradesini işporta malı gibi sürekli birilerine peşkeş çekiyorlar. CHP ile DEM arasında tam bir siyasi dalavere ortamı hakim.

"Yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelmeye başlayacak"

Yılın ikinci yarısından itibaren güzel haberler gelmeye başlayacak. Nasıl daha önce enflasyonu tek haneye düşürdüysek aynı başarıyı tekrarlayacağız. Hayat pahalılığının emeklilerimizi bunalttığının farkındayım. Bütçeden 300 milyar liralık ek kaynak kullanarak onlar için adımlar attık. Kamu bankalarımız 8-12 bin lira promosyon ödemeyi kararlaştırdı. Dün başvurular başladı. Bayram ikramiyesini nisanın ilk haftası hesaplara yatırıyoruz. Çalışanımızı ve emeklimizi asla enflasyona ezdirmeyeceğiz."

Muhabir: Şevval Dalgıç