Bodrum'a Uygun Uçak Biletleri Bodrum'a Uygun Uçak Biletleri

Erbatur Ergenekon kimdir? Erbatur Ergenekon nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Erbatur Ergenekon’un kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Erbatur Ergenekon kimdir? Erbatur Ergenekon kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Erbatur Ergenekon’un biyografisini haberimizde derledik…

Erbatur Ergenekon kimdir?

Erbatur Ergenekon, 24 Haziran 1983 yılında İstanbul'da doğmuştur. Aslen İzmirlidir. Çeşitli kanallarda spor sunuculuğu yapan Erbatur Ergenekon şu anda TRT'de spor sunuculuğu yapmaktadır.

Erbatur Ergenekon, Metin Aşıkoğlu ilkokulundan sonra, orta öğretimini MEVA Avni Akyol Kolejinde, daha sonrasında lise eğitimini de Bornova Anadolu Lisesinde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. ArdındanMBA-Bilgi ve İnnovasyon Yönetimi üstüne yüksek lisans yapmıştır.

Erbatur Ergenekon, TRT'de yayınlanan Stadyum ve Telelig programlarında ilk staj eğitimini almıştır. Ardından Milliyet ve Fanatik bünyesinde stajına devam etmiş, 2007 yılında Okay Karacan'ın oluşturmuş olduğu Habertürk Spor ekibine dahil olmuştur.

Sonrasında Habertürk'te Beşiktaş Muhabirliği ve Dış Haberler editörü olarak çalışmalarını sürdürmüştür. Akabinde 24, Sporblog1, Süper Basket, Formula 1, F1 Racing, Milliyet Formula 1 Yazıları, TRT SPor İlk Baskı programı sunuculuğu, Fanatik, NTV SPor gibi bir çok gazete ve televizyon kanalında çalışmalarına devam etmiştir.

Ek olarak Erbatur Ergenekon blog yazarlığı da yapmaktadır. Sosyal medyayı da aktif şekilde kullanan Erbatur Ergenekon'un Twitter'da toplamda 176 bin takipçisi bulunmaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi