Erdoğan Tunç kimdir? Erdoğan Tunç kimdir?

Eray Özyağcı kimdir?  Eray Özyağcı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Eray Özyağcı’nın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Eray Özyağcı kimdir?  Eray Özyağcı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Eray Özyağcı’nın biyografisini haberimizde derledik…

Eray Özyağcı kimdir?

Eray Özyağcı, Sinan Ateş cinayetinde tetiği çeken isim olarak biliniyor. Tetiği çekmesini söyleyen kişi ise Doğukan Çep'ti. Çep cinayetten hemen sonra yakalananlar arasında yer alıyordu. Ancak Özyağcı ise yakalanamamıştı.

Özyağcı'nın kim olduğunu en iyi anlatan ise yine Doğukan Çep olmuştu. Çep ifadesinde tetikçi hakkında önemli bilgiler vermişti.

Çep'in ağzından Özyağcı’nın portresi şöyle:

“Eray Özyağcı’yı İstanbul Tuzla’daki bir kafede kalabalık bir grubun içinde tanıdım. Yanında Ö.V.A. isimli kişi de vardı. Eray’ı ilk tanıdığım dönemlerde araması olduğunu bilmiyordum. Samimiyetimiz artıkça onun da araması olduğunu öğrendim. Konuşmalarımızda yaralama ve öldürmeye teşebbüs suçlarından arandığını, çocukken sübyan cezaevinde 5 yıl yattığını söylerdi. Sanayide bir dükkanlarının olduğunu oradan gelen parayla geçindiğini anlatmıştı. Son bir yıldır sık görüşmüyoruz. Suç ortağı Ö.V.A. da aranıyordu. Tuzla’da arkadaşları adına kiraladıkları evlerde kaldıklarını bilirim. Onlarla birlikte hiçbir suça karışmadım.”

Doğukan Çep, suçtan kurtulmak için Eray Özyağcı ile yakınlığını gizliyordu. Oysa Sinan Ateş cinayetinden sadece 2 ay önce bir tahsilat işi için Kocaeli Darıca’da balık lokantasına silahlı baskın yapmışlardı. Bu baskına giderken otomobili Eray Özyağcı kullanıyordu. Doğukan Çep, bu saldırıyla ilgili ifadesinde Eray Özyağcı’nın aracı kullandığını itiraf etti.

Sinan Ateş davasından tetikçi Eray Özyağcı'nın ifadesine başlandı

Sincan Cezaevinden görülen Sinan Ateş Davasında tetikçi Eray Özyağcı'nın ifadesine başlandı. Özyağcı ifadesinde, "Doğukan abi “Sinan ateşi ayaklarından vur uzaklaş diğerleriyle uğraşma” dedi. Ben sağlı sollu ayaklarına ateş ettim sadece. Biz kaçarken “Reisi vurduk” diye bağırıyorlardı en son. Doğukan abi aradı olaydan bir saat sonra falan "Sinan ateş ölmüş ben sana ayaklarından vur demedim mi, bu nasıl oldu?" dedi. Ben de ayaklarına sıktım sadece dedim.  Bağırdı çağırdı kızdı bana. "Kapat ben arayacam sizi" dedi. Ben Sinan Ateş’in sadece ayaklarına sıktım. Ben öldürmedim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi