Steam değeri 11,24 dolar olan Doki Doki Literature Club Plus.

İlk başta tatlı mı tatlı grafikleri ve karakterleri ile insanın içini açsa da arkasında sakladığı gizem ve psikolojik korku ögeleriyle işin rengini bir anda değiştiren Doki Doki Literature Club Plus son yılların en popüler görsel roman tarzı oyunlarından bir tanesi. Türe aşina değilseniz de başlamak için harika bir seçim. Tabi yüreğiniz kaldıracaksa...

AB, YouTube, Snapchat ve TikTok'tan bilgi talep etti AB, YouTube, Snapchat ve TikTok'tan bilgi talep etti

Steam'de 9,99 dolarlık fiyat etiketine sahip olan Lost Castle

Aksiyon roguelike ve beat'em up türlerini birleştiren Lost Castle farklı zindanlarda karşımıza çıkan farklı tip düşmanlarla mücadele ettiğimiz bir yapım. Farklı sınıflara sahip karakterleri ve 4 kişiye kadar sunduğu çok oyuncu desteğiyle arkadaşlarla biraz vakit geçirmek için eğlenceli bir seçim olabilir.

Peki oyunlara nasıl ücretsiz olarak sahip olacağız?

Epic Games Store'a giriş yaptıktan sonra platformun anasayfasındaki 'Ücretsiz Oyunlar' kısmının altında bulunan oyunlarımızdan dilediğinize tıklayarak oyun sayfasına gidin. Ardından oyun sayfasının sağ kenarında yer alan 'Yükle' butonuna tıklayın. Ardından ise yönlendirileceğiniz yeni sayfada 'sipariş ver' diyerek oyunu kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Aynı adımları diğer oyun için de uygulayarak onu da kolayca kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Oyunlara bedava sahip olmak için süremiz yine kısıtlı

8 Şubat Perşembe saat 18:00 itibariyle ücretsiz olacak oyunlar bir hafta boyunca, yani 15 Şubat tarihine kadar ücretsiz olarak kalacaklar. Bu bir haftalık süreç içerisinde oyunları kütüphanenize eklerseniz kalıcı olarak sizin olacaklar ancak süreyi geçirirseniz oyunlara sahip olmak için ödeme yapmanız gerekecek.

Kaynak: Haber Merkezi