Enver Aysever kimdir? Enver Aysever nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Enver Aysever’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Enver Aysever kimdir? Enver Aysever kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Enver Aysever’in biyografisini haberimizde derledik…

Enver Aysever kimdir?

Enver Aysever, 1971’de İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Doğuş, Yeditepe ve Arel Üniversitelerinde dersler verdi. Evli olup bir çocuk babasıdır.

Televizyonculuk kariyeri

TV kariyerine TV8’de “Lacivert” adlı edebiyat dergisiyle başlayıp, NTV Radyo’da “Kurşun Kalem” adlı devam ettirdi. Yorum ve eleştirilerini, yine TV8’de, “Haber Aktif” adlı programının içinde “Yazın Aktif” köşesinin sürekli konuğu olarak yaptı.

2007 yılında SKY Türk’te yayına başlayan “Aykırı Sorular” ve “Ayrıntılar” adlı siyasal tartışma programını hazırlayıp, sundu. Yine aynı televizyonda “Siyasal Analiz, Sokağın Sesi, Üç Soru İki Yorum, Zamana Karşı” adlı programları hazırlayıp, sundu. Devamında Kanaltürk televizyonunda “Gündem Demokrasi, Ters Cephe, Pazar Politika” adlı programlar yorumculuk yaptı.

Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle Taraftarium24 | Atalanta - Arsenal maçı canlı izle

CNN Türk serüveni

SKY Türk televizyonundan 2011-2012 sezonunda CNN Türk televizyonuna transfer oldu. Altan Öymen, Nazlı Ilıcak ve Nagehan Alçı ile birlikte “Dört Bir Taraf” adlı programda yorumcu olarak yer aldı. Aysever, CNN Türk'te “Aykırı Sorular” adlı programı sunmaktadır.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan gelen davet ile aktif siyasete atıldı. 2011 Milletvekili seçimlerinde, Mehmet Haberal ve Sinan Aygün gibi sağ görüşlü isimlerin aday gösterilmesi tepki olarak CHP'deki görevlerinden istifa etti. Aysever, CHP Parti Meclisi Üyesiydi.

Enver Aysever hasta mı? Enver Aysever’in hastalığı nedir?

Aysever çok nadir görülen bir zonaya maruz kaldığını duyurdu.

Enver Aysever ciddi bir enfeksiyon sorunu geçirdiğini belirterek ‘’Sonuçlar büyük ölçüde olumlu. Henüz organların tümü işlevlerini yerine getiremese de uzak olmayan bir zamanda tamamen iyileşmiş olacağımın verileri elimizde’’ dedi.

Editör: Betül Vural