Kim olduğuna ve kim olacağına bir başkasının değil, kendisinin karar verdiği güçlü kadınlara… 'Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun!

Hayata ve şiddete karşı mücadele veren tüm savaşçı kadınların günü kutlu olsun!

Kadınlar, birbirlerine destek olduğunda mucizeler yaratır. İşte bu yüzden 8 Mart, birlikte olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzu hatırlatır bize. 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz kutlu olsun!

Luna Şibl kimdir? Luna Şibl kimdir?

Kadınlar, birlikte daha güçlüdür. 8 Mart'ta birbirimize olan desteğimizi kutluyorum.

Kadınlar, iş dünyasında yıldızlar kadar parıldarlar ve ilham kaynağı olurlar. Sizlerin ışığını kutluyoruz.

Bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, eşitlik, özgürlük ve mutluluk dolu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Her zaman sabır, şefkat ve sıcaklığıyla dünyaya anlam katan en değerli varlıksın, Kadınsın! Günün kutlu olsun.

Anneye kadınlar günü mesajları

Senin sevgin dünyamı ısıtan tek güneştir. Hiç ışığın eksilmeyecek biliyorum. Varlığınla mutluyum. Kadınlar günün kutlu olsun sevgili anneciğim.

Dünyaya sizin gözlerinizden bakabilseydik, dünya daha güzel bir yer olurdu. Tüm kadınlarımızın, kadınlar günü kutlu olsun!

Kadınların tarih boyunca yaşadıkları zorlukları hatırlamak ve gelecekte daha adil bir dünya için birlikte çalışma çağrısı yapmak için önemli bir gün. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde tüm kadınların yanındayız ve onların hak ettikleri değeri alması için mücadeleye devam ediyoruz. Kadınlar Günü kutlu olsun!

Eşe kadınlar günü mesajları

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor, sensizlik ölüm kadar acı, sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyi ki varsın birtanem. Kadınlar günün kutlu olsun.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. Kadınlar gününüz kutlu olsun.

Korkusuzca, özgürce ve güvenle adım atabildiğiniz bir dünya olması dileğiyle… Kadınlar Günü kutlu olsun.

“Dünyada her şey kadının eseridir.” – Mustafa Kemal Atatürk

'Dünya'da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez.' Mustafa Kemal Atatürk

Sevgiliye kadınlar günü mesajları

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun, nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum, seni seviyorum! Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutlarım.

Kadınlar, umudun, yaşamın ve özgürlüğün özüdür. Bu 'Dünya Kadınlar Günü'nde umarım ki dünya daha eşit ve adil bir yer haline gelir.

Kaynak: Haber Merkezi