Emre Aykın kimdir? Emre Aykın nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Emre Aykın'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Emre Aykın kimdir? Emre Aykın kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Emre Aykın kimdir?

Emre Aykın kimdir?

Muğla Vatan Partisi İl Başkanı olarak, Avukat Emre Aykın görev yapıyor.

Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldı Tekirdağ'da cinsel istismara uğrayan bebekle ilgili 2 tutukluya evde tatbikat yaptırıldı

Emre Aykın, 22 Nisan 1983'te Ankara'da dünyaya geldi. İki yaşında ailesiyle birlikte Muğla'ya taşınan Aykın, burada eğitim hayatına başladı. İlköğretimini Kocamustafendi İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Aykın, ardından Muğla Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Hukuk eğitimi için İstanbul'a yönelen Aykın, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden başarıyla mezun oldu. Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisansını tamamlayan Aykın, üniversite yıllarında çeşitli kulüp ve örgütlenmelerde aktif roller üstlendi.

2009 yılında Türkiye Gençlik Birliği'nin Muğla İl Başkanı olarak atanan Emre Aykın, siyaset ve hukuk alanında önemli bir kariyere imza attı. Vatan Partisi bünyesinde çeşitli kademelerde görev alarak, 2012 yılından itibaren partisinin Muğla İl Yönetim Kurulu'nda aktif bir rol üstlendi. Aykın, serbest avukat olarak da toplumsal öneme sahip birçok davada yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi