İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Emre Aşık kimdir? Emre Aşık nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Emre Aşık'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Emre Aşık kimdir? Emre Aşık kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Emre Aşık kimdir?

Emre Aşık kimdir?

Emre Aşık 13 Aralık 1973, Bursa doğumlu , defans mevkisinde görev alan Türk eski futbolcu.

Sönmez Filamentspor'da futbola başladı ve 1992'de profesyonel oldu.

1992-93 sezonunda Balıkesirspor'dayken keşfedildi. 1993-94 sezonunda, 20 yaşında Fenerbahçe'ye geçti. Fenerbahçe'den bedelsiz olarak 1996'da İstanbulspor'a transfer oldu.

4 yıl sonra Galatasaray'la anlaştı.Emre, Avrupa'da son derece başarılı günler geçiren Galatasaray savunmasında Kaptan Bülent ile sağlam bir ikili oluşturdu.

Ağustos 2003'te Beşiktaş'a transfer oldu. 2005 yılında Teknik Direktör Rıza Çalımbay tarafından kadro dışı bırakıldı.Ve tekrar yuvasının yolunu tuttu.

Şubat 2006'da eski kulübü Galatasaray ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladı. Emre, daha çok futbol sahasındaki hırslı, mücadeleci ve zaman zaman sert karakteriyle tanınır.

Futbolcunun menajerliğini spor yazarı Ogan Tarhan yapmıştır. Emre Aşık, 1 yıllığına kiralık olarak Ankaraspor'la anlaştı. Ankaraspor'da geçirdiği başarılı bir sezonun ardından Fatih Terim tarafından A Milli Takım'ın EURO 2008 kadrosuna dahil edildi. 2008-2009 sezonunda Galatasaray'a geri döndü. O sezon takımında görev aldığında ne kadar etkili olabileceğini gösterdi. 2

009-2010 sezonun 33. haftasında Galatasaray'ın evinde oynadığı Antalyaspor maçında sonradan oyuna girerek Galatasaray formasına ve Ali Samiyen'e taraftarların tezahüratları eşliğinde veda etti.

Kaynak: Haber Merkezi