Emmanuel Macron'un üvey kızı Tiphaine Auziere, annesiyle Macron'un ilişkisinden nasıl etkilendiğini anlattı. Auziere, "Macron ile annemin yaşadığı ilişki yüzünden acı çektim" dedi.

Macron, kendisinden 24 yaş büyük olan öğretmeni Brigitte Trogneux ile tanıştığında 15 yaşında bir öğrenciydi. O zamanlar 10 yaşında olan Auziere,  Macron'un Amiens'teki evlerinde annesini ziyaret ederken kendisinin ve iki kardeşinin kasabada dedikodularla karşı karşıya kaldıklarını belirtti.

Paris Match'e konuşan Tiphaine, "Saldırılara, gıybetlere, yargılamalara maruz kaldık. Küçük bir taşra kasabasındaydık ve her şey biliniyordu. Fakat tüm bunlara rağmen dimdik ayakta kaldılar" dedi.

Husiler: ABD ve İngiltere Yemen'de bazı kentlere hava saldırısı düzenledi Husiler: ABD ve İngiltere Yemen'de bazı kentlere hava saldırısı düzenledi

40 yaşındaki avukat Tiphaine, bu deneyimi sayesinde 'insan doğası hakkında çok şey öğrendiğini' dile getirdi. Tiphaine, sosyal medyada şu anda 70 yaşında olan Brigitte'nin erkek doğduğuna dair asılsız iddialar nedeniyle yaralandığını da aktardı.

Tiphaine, "Annemin erkek olduğuna dair sosyal ağlarda dolaşan haberleri duyunca toplumun düzeyiyle ilgili endişelerim oluyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber merkezi