Bakan Ersoy: Bakanlığımıza bağlı hizmet veren kütüphane sayısı bin 296 oldu Bakan Ersoy: Bakanlığımıza bağlı hizmet veren kütüphane sayısı bin 296 oldu

Ünlü şarkıcı Elton John, hayatını, kariyerini ve birçok ünlüyle ilişkisini anlattığı otobiyografi kitabıyla dikkat çekti. Kitabın bir bölümünde 'Pop'un Kralı' olarak bilinen Michael Jackson'dan bahseden John, çarpıcı ifadeler kullandı.

Jackson'ı küçük yaşlarından beri tanıdığını ve zamanla onun, 'etrafında olması rahatsız edici bir insana' dönüştüğünü söyleyen John, Jackson'ın, Elvis Presley gibi, kendini dünyadan ve gerçeklikten soyutladığını belirtti. John, bu değişimin sebebi olarak Jackson'ın 'reçeteli ilaçlarla olan ilişkisini' işaret etti.

Ünlü sanatçı, "Son yıllarında onu her gördüğümde, zavallı adamın tamamen aklını kaybettiğini düşünerek ayrıldım" ifadelerini kullandı.

2019'da yayımlanan 'Leaving Neverland' isimli belgesel serisinin Jackson hakkındaki 'cinsel taciz' iddialarını yeniden gündeme getirmesinden sonra, konuya ilişkin düşüncelerini aktaran John, Jackson'ın yetişkinlerle başa çıkamadığını ve 'çocuklarla vakit geçirmeyi tercih ettiğini' iddia etti.

Kaynak: Haber merkezi