Aday belirlemede kritik haftaya girildi. İstanbul başta olmak üzere 26 ilin adaylarını açıklayan AK Parti’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu hafta sonu da bazı büyükşehir, il ve ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı 26 ili öncesinden kamuoyuyla paylaşan Elips Haber, yeni isimleri duyurmaya devam ediyor.

Lübnan’a yapılan siber saldırılar; cebimizdeki cep telefonları tehlikeli mi? Lübnan’a yapılan siber saldırılar; cebimizdeki cep telefonları tehlikeli mi?

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan adayının bu hafta sonu netleşmesi beklenirken, Elips Haber, kesinleşen AK Parti’nin Adıyaman ilçe belediye başkan adaylarına ulaştı.  AK Parti, Adıyaman Çelikhan İlçesi’nde Mustafa Bulut, Sincik’te Mehmet Korkut, Tut’ta Ercan Öncebe, Samsat’ta Mustafa Fırat ve Gerger’de ise Erkan Aksoy’u aday gösterecek.

Hafta sonuna kadar Adıyaman Belediye Başkan adayının da kesinleşmesi bekleniyor. Mevcut Belediye Başkanı Süleyman Kılınç’ın tekrar aday gösterilmeyeceği öğrenilirken, Orman Mühendisi Ziya Polat’ın ismi Adıyaman Belediye Başkan Adaylığı için öne çıktığı ifade ediliyor.

Kaynak: Bünyamin Güler