Efe Önbilgin kimdir? Efe Önbilgin nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Efe Önbilgin’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Efe Önbilgin kimdir? Efe Önbilgin kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Efe Önbilgin’in biyografisini haberimizde derledik…

Efe Önbilgin kimdir?

Deniz Akkaya’nın 2009 yılında dünyaya gelen kızı Ayşe’nin babası olan Efe Önbilgin, medya sektöründe önemli pozisyonlarda görev yaptı. CNN Türk’te genel müdürlük yapan Önbilgin, daha sonra TNT kanalında aynı pozisyonda çalıştı. Önbilgin’in aslen nereli olduğu ve tam doğum tarihi ile ilgili net bilgiler bulunmuyor. İş insanı Efe Önbilgin ile evlenmiştir. Akkaya ve Önbilgin 2010 yılında evliliklerini bitirmişti.

Twitter (X) hesabından upuzun bir paylaşımda bulunan Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu söyledi.

Ta ki geçtiğimiz saatlere kadar… Twitter (X) hesabından upuzun bir paylaşımda bulunan Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirmesi üzerine yurtdışı planları yaptığını ve fazlasını bulduğunu, bu yüzden de telefonuna el koyduğunu söyledi. Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını vurgulayan Akkaya, “beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım” açıklamasında bulundu.

Ardından kızının fiziken kendisine saldırdığını vurgulayan Akkaya, “beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112’yi aramam neticesinde kurtarıldım” açıklamasında bulundu.

Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Halim Güler kimdir? Çınar Devlet Hastanesi Başhekimi Halim Güler kimdir?

Sözlerine, “Polislere de karşı çıkan sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim” diyerek devam eden Deniz Akkaya açıklamasını, kontrolsüzce severek hata yaptığını, anne olmanın böyle bir şey olmadığını vurgulayarak ve tüm annelere de sabır dileyerek bitirdi.

Kaynak: Haber Merkezi