Efe Deprem kimdir? Efe Deprem nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Efe Deprem’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Efe Deprem kimdir? Efe Deprem kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Efe Deprem’in biyografisini haberimizde derledik…

Efe Deprem kimdir?

Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Eğitimini Kenter Tiyatrosu'nda tamamlayan Deprem, Badem Şekeri adlı TV film serisindeki rolüyle tanındı.

Ayrıca, ‘Ardiye Tiyatro’nun da kuruculuğunu üstlendi.

Kendi kurduğu sahnede ilk olarak ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ isimli oyunla sahne alan başarılı oyuncu, ayrıca o süreçte Emre Kınay’ın da büyük desteğini almış ve Duru Tiyatro’da da seyirci karşısına çıkmıştır. 

Galata Perform’da 35 hafta sahne alan oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Genç Günleri’ isimli festivalinde de sahne almıştır. 

Burcu Altın ile dünyaevine giren oyuncunun nikah şahitliğini Haldun Dormen ve Kandemir Konduk yaptı. 

Haldun Dormen, Göksel Kortay gibi usta isimlerde birlikte çalışan Deprem, Kibarlık Budalası ve Düşük Şehir İhtimali gibi oyunlarda da yer aldı.

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Badem Şekeri 2, Aşk Oyunu, Kefare gibi yapımlarda da yer aldı.

Müge Anlı Kader Bıçak kimdir? Müge Anlı Kader Bıçak kimdir?

Efe Deprem neden öldü?

Efe Deprem, dün akşam 19.30 sıralarında sahibi olduğu 41 ASH 753 plakalı motosikleti ile seyir halindeydi.

Mecidiyeköy yönünde E-5 üzerinde ilerleyen Deprem, Çağlayan Metrobüs durağına yaklaşık 300 metre kala bariyerlere çarptı.

Olay yerine gelen ambulans tarafından ünlü oyuncuya ilk müdahale yapıldı ancak Efe Deprem, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Bir kız çocuğu babası olduğu öğrenilen depremin Karacaahmet Şakirin Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Ümraniye'de toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi