Efe Bezci kimdir? Efe Bezci nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Efe Bezci’nin kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Efe Bezci kimdir? Efe Bezci kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Efe Bezci’nin biyografisini haberimizde derledik…

Efe Bezci kimdir?

1990 yılında dünyaya gelen Efe Bezci, Büyük Kolej’de İlköğretim eğitimini tamamlamıştır. Ardından 1. likle, Fatoş Abla Koleji’nde Lise eğitimi bitirmiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde (TOBB ETÜ) İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü’ne girmiş ve 2003 yılında mezun olmuştur.

Üniversite eğitimi süresince, Amerika New York’ta 3,5 ay süre mimarlık staj eğitimi almıştır.

Miray Akay kimdir? Miray Akay kimdir?

TOBB ETÜ Üniversitesi’ne bağlı Ekonomi ve Genç Girişimciler Topluluğu’na 3 dönem boyunca seçim ile başkanlık yapmıştır. Üniversite 3. sınıfta iken, Türkiye Genç İş Adamları Derneği’nin, (TÜGIAD) 21 yasında en genç üyesi olarak bir ilke imza atmıştır. 22 yaşında ise Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine seçilen Ali Efe Bezci günümüzde de aktif olarak bu görevini sürdürmektedir.

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarını sürdüren Bezci’nin şirketleri 4 ayrı sektörde faaliyet göstermektedir. Ayrıca, Besa Grup iştiraki olan Panora ve Armada alışveriş merkezlerinin işletmesinde görev almaktadır. BESA Grup İnşaat, arazi ve gayrimenkul geliştirme, AVM yapımı ve işletmenin yanı sıra enerji, telekomünikasyon, turizm ve teknoloji sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

2019-2022 yılları arasında Beşiktaş Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyeliği yapan Besa Holding'in genç patronu 33 yaşındaki Efe Bezci’nin, Dışişleri Bakanlığı’nda çalışan 34 yaşındaki Ayça Altınok ile 7 Haziran’da nişanlanacağı ortaya çıktı.

Genç patron Efe Bezci, 2018 yılında Çırağan Sarayı’nda Çağla Baykam evlenmiş, ikili kısa süre sonra boşanmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi