Eşi Buğrahan Tuncer ile bebek bekleyen oyuncu Eda Ece, hamilelik deneyiminden bahsetti. Ece, "Bebeğim sabah 5’te tekmeleyeme başlıyor, aşırı tekmeci. Neden içeride bu kadar sıkıldı anlamadım. Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim" dedi.

İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı İnci Taneleri'nin yeni sezonunun ilk tanıtım filmi yayınlandı

Önceki gün Etiler Akmerkez'de görüntülenen Ece, hamileliği ile ilgili konuştu. Başarılı oyuncu, "Hamileliğimin kış aylarına denk gelmesi iyi oldu. Yazın zorlanırdım. Bu arada bir giyim markası çıkardım. İnternetten satışa başladık. Kumaş dersi de aldım" dedi.

Ece, sözlerine şöyle devam etti:

"Tam bir eziyet oldu bu durum. Kız hamileliği daha zormuş. Gupse Özay ve Aslı Enver ile konuşuyorum. Gupse’nin ‘Lohusa’ filmini izlemek istiyorum. Ama Gupse ‘İzleme sakın. Duygusalsın, ağlarsın’ dedi. Hem gülmek hem de ağlamak için izleyeceğim. Kadınlara iyi davranmak lazım bu dönemde. Eşlerinize iyi davranın. Buğra da süperdi bu arada, kendisine teşekkür ediyorum. Bebeğim de sabah 5’te başlıyor tekmelemeye, aşırı tekmeci. Neden içeride bu kadar sıkıldı anlamadım. Herkesi eğlendirdim çocuğumu eğlendiremedim."

"En kötü annemin ismini koyacağım"

İsim koyma konusunda da konuşan Ece, "Benim ismimi de son dakika koymuşlar. Normal bir isim koymak istiyorum. Yeni isimler çok değişik. Yeğenimin sınıf listesini baktım, ‘Lili, Lala, Lolo’ gibi isimler var. Annemin adı Ayşe, en kötü onun ismini koyacağım" ifadelerini kullandı.

"Şevval Sam kızımı bohem yetiştirmeye çalışıyor"

Final yapan Yasak Elma dizisindeki rol arkadaşı Şevval Sam ile görüştüğünü de söyleyen Ece, "Meksika’dan yerel kıyafetler almış. Kızımı bohem yetiştirmeye çalışıyor" dedi.

Kaynak: Haber merkezi