Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu  nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir? Ecmel Faik Sarıalioğlu kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. İstanbulspor Trabzonspor maçında çekildi. Çekilme talimatını veren İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun biyografisini haberimizde derledik…

Ecmel Faik Sarıalioğlu kimdir?

Ecmel Faik Sarıalioğlu 1961’de Trabzon Of’da dünyaya geldi. Ailesinin demir-çelik nakliye ve ticaretle uğraşması nedeniyle çocukluğunu Karabük’te geçirdi. 70’lerin başında İstanbul’a yerleşen Sarıalioğlu, ortaokul hayatına başlar ancak kendisini aile işlerinin içinde bulunca okulu bırakmak durumunda kalır.

Şule Ürker kimdir? Şule Ürker kimdir?

1978’e kadar inşaatlarda, tamirhanelerde ve kamyonlarında çalışır. 1978’de ağır vasıta ehliyetini alır ve rahmetli amcası Ömer Sarıalioğlu ile uluslararası nakliyecilik serüveni başlar. 1991’e kadar ailesine ait uluslararası nakliye şirketinde hem tır şoförlüğü hem de yöneticilik yapar. 1991’de Şafak hanımefendi ile evlenir, Ömer ve Bengisu isimli iki çocuğu dünyaya gelir.

50 yıldır inşaat, arsa, emlak, benzin istasyonu ve uluslararası nakliye işleriyle iştigal etmektedirler. Aile işleriyle eş zamanlı şekilde 2004’ten 2018’e kadar Bahçeşehir Üniversitesi İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığı görevini sürdürür. İmar ve mili emlak mevzuatlarında hatrı sayılır bilgiye sahiptir. Ortaokul ve liseyi dışarıdan bitirir.

Ecmel Faik Sarıalioğlu, İstanbulspor Kulübü Başkanıdır.

Editör: Kadir Gürhan