Ecem Erkek’in hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Ecem Erkek, kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Ecem Erkek kimdir? Ecem Erkek nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ecem Erkek’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ecem Erkek kimdir? Ecem Erkek kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Ecem Erkek’in biyografisini haberimizde derledik…

Ecem Erkek kimdir?

1989 yılında Ankara'da doğdu. Aslen Sivas, İmranlılıdır. 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi'nden mezun olduktan sonra oyuncu olmaya karar vererek 2007-2008 yılları arasında Mamak Belediyesi Konservatuvarında tiyatro eğitimi ve 2008 yılında Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu'nda diksiyon eğitimi dersleri almıştır.

Ecem Erkek, konuşmasında sokak hayvanlarına değindi

Arif Çetin kimdir? Arif Çetin kimdir?

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı.

Erkek, şunları söyledi:

“Minicik bir şeyden bahsedeceğim. Beni izleyemeyen ve izlese de hiçbir şey anlamayacak olan ama eve dönmemi sabırsızlıkla bekleyen köpeğim var benim. Şu anda arkadaşıma emanet, gözüm arkada değil. Çok şanslı ve mutlu bir köpek.

Fakat sokaklarda onun kadar şanslı mutlu olmayan bir sürü canımız var. Biz vicdanlı bir milletiz, merhamet duygusu yüksek bir milletiz. Onları hayattan koparmadan da onlarla sağlıklı bir ortak yaşamı sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Belediyelerde yapılacak olan, yapılması beklenen kısırlaştırma faaliyetinin bu sorunu çözeceğinden eminim. Çok teşekkür ederim.”

Editör: Selim Ercan