Ece Ronay kimdir?  Ece Ronay nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor.  Ece Ronay’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ece Ronay kimdir?  Ece Ronay kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor.  Ece Ronay’ın biyografisini haberimizde derledik…

Ece Ronay aslen Diyarbakırlıdır. 17 Kasım 1991 yılında dünyaya gelen ünlü isim Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunudur.

İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı. "Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

7 Temmuz 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var? 7 Temmuz 2024 Pazar günü televizyonda neler var? TV yayın akışında neler var?

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 831 bin, Instagram’da 1.4 milyon takipçi sayısına sahip.

Editör: Ateş Çatıkkaş