Ece Erken kimdir? Ece Erken nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Ece Erken'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Ece Erken kimdir? Ece Erken kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Evli mi? Eşi kim? Sorgulamaları yapılıyor. Ece Erken’in biyografisini haberimizde derledik…

Ece Erken kimdir?

Ece Erken, 11 Mayıs 1978 tarihinde Çorlu'da doğmuş, Türk sunucu ve oyuncudur. 12 yaşında Kıbrıs'ta Bayrak Radyo Televizyonu'nda sunuculuk yaparak başladığı medya kariyerine, radyo ve televizyon programlarının sunuculuğu, oyunculuk ve yazarlık gibi çeşitli alanlarda devam etmektedir.

Ece Erken, liseyi İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nde tamamladıktan sonra, Kral TV'de VJ olarak çalışmaya başladı. Daha sonra Metropol FM, Alem FM, Show Radyo ve Radyo Viva gibi birçok radyoda program sundu. Televizyonculuk kariyerine ise Star TV'de "Sabahın Sultanı" programıyla başladı. Kanal 6, Number One TV, Genç TV, Show TV, Kanal 1 ve ATV gibi kanallarda birçok programın sunuculuğunu üstlendi.

Sunuculuğun yanı sıra oyunculuk da yapan Ece Erken, "Çemberimde Gül Oya", "Yalan Dünya", "Yaprak Dökümü", "Kurtlar Vadisi Pusu" ve "Bir Kadın Tanıdım" gibi dizilerde rol aldı. Ayrıca "Organize İşler" ve "Aşk Tesadüfleri Sever" gibi filmlerde de oynadı.

Ece Erken, 2014 yılında Serkan Uçar ile evlendi ve 2015 yılında Eymen adında bir oğlu oldu. 2015 yılında boşandıktan sonra 2021 yılında Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile evlendi, ancak 2022 yılında bu evlilik de sona erdi.

Ece Erken, açık sözlülüğü ve dobra tavrıyla tanınmaktadır. Katıldığı programlarda ve sosyal medya paylaşımlarında sıklıkla gündem yaratmaktadır. 2023 yılında "Söylemezsem Olmaz" programının sunuculuğunu üstlenmiştir.

Ece Erken'in bazı önemli ödülleri şunlardır:

  • 2006 - Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Kadın Haber Sunucusu
  • 2007 - Televizyon Dizisi Ödülleri - En İyi Kadın Komedi Oyuncusu
  • 2014 - Altın Kelebek Ödülleri - En İyi Kadın Reality Show Sunucusu

Ece Erken, medya sektöründe en çok konuşulan ve takip edilen isimlerden biridir. Sunuculuk, oyunculuk ve yazarlık gibi alanlarda yaptığı çalışmalarla geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

Ece Erken hakkındaki bilgiler

  • Boyu 1.70 cm'dir.
  • Kilosu 55 kg'dir.
  • Burcu Boğa'dır.
  • En sevdiği renk morudur.
  • En sevdiği yemek mantıdır.
  • Hayalindeki şehir Paris'tir.
  • Boş zamanlarında kitap okumayı ve müzik dinlemeyi sever.
  • Instagram hesabı @eceerken'dir.

Ece Erken, hakkında çıkan haberler ve sosyal medya paylaşımları ile gündemden düşmeyen bir isimdir. Sunuculuk, oyunculuk ve yazarlık gibi alanlarda yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam etmektedir.

Ece Erken fotoğrafları

Ece Erken'ın Instagram hesabından paylaştığı bazı fotoğraflar:

Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle Selcuksports HD | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (4)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (5)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (3)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (2)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (8)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (7)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (10)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (6)Ece Erken Kimdir Kac Yasinda Evli Mi Boyu Kac Bikinili (9)

Kaynak: Haber Merkezi