Durdu Özer kimdir? Durdu Özer nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Durdu Özer’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Durdu Özer kimdir? Durdu Özer kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Durdu Özer’in biyografisini haberimizde derledik…

Durdu Özer kimdir?

HSK'nın yargı kararnamesine göre; eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayetine ilişkin soruşturmayı yürütürken görevden alınan Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Durdu Özer, Ankara Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Öğrencilik yıllarından bu yana tanıyanların anlatımlarına göre İzmir Dokuz Eylül Hukuk Fakültesinden mezun olan Özer, üniversite yıllarında Muhsin Yazıcıoğlu’nun partisine/çizgisine yakın izlenimi veren bir görüntü çizer, yani milliyetçi/mukaddesatçı görünür.

2011 yılında AYM raportörlüğüne getirilen Özer, beklenen performansı gösteremeyince 2014 yılında gönderiliyor, ancak ilişkilerini kullanarak Gölbaşı savcısı ve daha sonra 2015’te Yargıtay Savcısı olarak atanmasını sağlıyor.

25’ten fazla silahı bulunan sayın Savcı, belinde tabanca olmadan gezmez.

Erdoğan Tunç kimdir? Erdoğan Tunç kimdir?

Birçok iş adamı ile iyi ilişkileri olan Özer, samimiyetinden, yakınlığından(!) bu insanlara “abi” diye hitap eder.

Kaynak: Haber Merkezi