Sabah yazarı Bülent Cankurt, son günlerde sosyetede, F. D. isimli bir kadının yaz başında 3 yaşındaki oğlunun Hacı Sabancı'dan olduğu iddiası ile açtığı babalık davasının sonuçlandığını yazdı. Cankurt, DNA incelemesi sonucu U.D. isimli çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun kesinleştiğini "Sosyetede, DNA incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun kesinleştiği konuşuluyor" ifadeleriyle duyurdu.

Cankurt'un aktarımı şöyle

"Sosyetede son günlerde öyle bir dedikodu dolaşıyor ki, yakında sosyetenin resmen yeni bir "istenmeyen çocuğu" daha olacak! Hatırlarsanız, yaz başında, F.D. isimli bir kadın, 3 yaşında olan oğlu U.D.'nin Hacı Sabancı'dan olduğunu söyleyerek babalık davası açmış; DNA incelemesi yapılıp çocuğun Hacı Sabancı'nın nüfusuna geçirilmesini talep etmişti. Bugünlerde sosyete, işte o DNA sonucuyla çalkalanıyor! Sosyetede, DNA incelemesi sonucunda çocuğun Hacı Sabancı'dan olduğunun kesinleştiği konuşuluyor.

26 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Funda Gelin'in karşılaması beğenildi mi? 26 Eylül Ezgi Sertel ile Gelin Evi: Funda Gelin'in karşılaması beğenildi mi?

Eğer konuşulanlar doğruysa, Hacı Sabancı'nın, geçen yıl dünyaya gelen kızından sonra şimdi de bir oğlu olmuş oldu. Anlaşılan Hacı Sabancı da, daha önce akrabası olan Güler Sabancı'nın babası merhum İhsan Sabancı, Serdar Bilgili (3 kez), merhum Erol Büyükburç, İbrahim Tatlıses, Küçük Emrah ve Metin Akpınar gibi mahkeme kararıyla çocuğunu nüfusuna almak zorunda kalacak."

Zeynep Nazlı Sabancı ile evli olan Hacı Sabancı'nın bir kızı var.

Kaynak: Haber Merkezi