Elips Haber köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabı X’ten yaptığı açıklamada İsrail ile olan ticarete sert tepki gösterdi. İsrail ile ticareti savunan ve ‘Katliamın ayrı ticaretin ayrı’ olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci’yi eleştiren Dilipak, “Filistinle ticaret dedikleri, İsraillilerle ortak yapılan bir ticaret. Bu ticaretin patronları da Gazzeliler değil, Abbas ve Dahlan'ın siyonist ortakları. Peki savunacaktınız dün niye inkar ettiniz, İrancılıkla, FETÖcülükle suçladınız insanları” sorusunu sordu.

“Peki savunacaktınız dün niye inkar ettiniz?”

Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Nereden nereye geldi. "Ticaret yok, iftira" diyenler gitti, yerine yenileri geldi. Yerine "Ticaretimiz var, devam etmeli" diyenler geldi. NAS diye yola çıktık, adeta "NAS'ı Ticarete karıştırmayalım" noktasına geldik.. Filistinle ticaret dedikleri, İsraillilerle ortak yapılan bir ticaret. Bu ticaretin patronları da Gazzeliler değil, Abbas ve Dahlan'ın siyonist ortakları. Peki savunacaktınız dün niye inkar ettiniz, İrancılıkla, FETÖcülükle suçladınız insanları.. Bu dünyada tartışıp durduğumuz şeylerin hakikatinin bize gösterileceği bir gün var.. Hadi şunu da açıklayın, Evet HABAT'la beraber yürüyoruz, KARAY ve HAZARA politikasına destek veriyoruz, buna mecburuz, para onlarda, bizim deparaya ihtiyacımız var deyin. "Portakal çiçeği Karnavalı", İstanbul Festivalindeki eşcinsel filmler ve film desteklerinde olduğu gibi, evet AGARTHA ile birlikte LGBT ile birlikte ULUSLARARASI SİSTEMLE BİRLİKTE yürüyoruz deyin, Çünkü TURİZM GELİRİ önemli! Yerli ve Milli Çıplaklar kampı da açalım. KKTC'de; niye Yunana kazandırıyoruz ki! İnsanlar Yunanistana MİKENOS'a gidiyor! DURMAK YOK YOLA DEVAM, EPSTEİN'in zihniyet ikizleri yoldaş olanların varacakları yer İla cehennemüzzümera!..”

Cinsel ilişkileri ortaya çıkan hakem ve gözlemciye ömür boyu men Cinsel ilişkileri ortaya çıkan hakem ve gözlemciye ömür boyu men

Kaynak: Haber Merkezi