Dilan Telkök kimdir? Dilan Telkök nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Dilan Telkök'ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Dilan Telkök kimdir? Dilan Telkök kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Dilan Telkök kimdir?

Dilan Telkök kimdir?

Dilan Telkök 16 Eylül 1995 tarihinde Sakarya’da dünyaya gelmiştir. Dilan Telkök aslen Sakaryalı’dır. 2001 yılında ailesi ile birlikte Hollanda’ya taşındı ve burada kısa süre kaldıktan sonra eğitimine Belçika’da devam etti. Belçika vatandaşlığını alan Dilan, İlk ve ortaokul eğitimini Hollanda ve Belçika’da tamamlayarak Türkiye’ye geri döndü.

İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle İnat TV | Monaco - Barcelona maçı canlı izle

Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitimine başlayan Dilan Telkök aynı zamanda oyunculuk dersleri almaya başladı. Dilan Telkök iyi derecede İngilizce ve Flemenkçe bilen Dilan, orta seviyede Almanca bilmektedir.

Dilan Telkök Sakarya Üniversitesi Alman Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Dilan Telkök ilk olarak Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi ile beraber oyunculuğa başlamıştır. Bu dizi sonrasında bazı teklifler alan Dilan Telkök, Evlat Kokusu adındaki dizi ile beraber oyunculuk kariyerini devam ettirmiştir. Bu dizi fazla uzun soluklu olmamış ve çok kısa süre içerisinde final yaparak ekranlara veda etmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi