'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak 'Asaf' dizisi Netflix'te yayınlanacak

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Dilan Polat ve Engin Polat, haklarında çıkan kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarının ardından gözaltına alınarak tutuklandı. Çiftin, sosyal medyada tanınan yardımcısı Şule'den konuya ilişkin açıklama geldi.

Lüks yaşamının kaynağı merak edilen Dilan Polat, eşi ile birlikte kara para akladıkları, vergi kaçırdıkları yönündeki iddialarla gündeme bomba gibi düşmüştü. Çift, beraberlerinde, Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu, Engin Polat'ın kardeşi Kürşat Polat, eski avukatları Ahmet Gün gibi isimlerle birlikte gözaltına alındı. 

''Mutlu zamanda buradaysam, en zor günde de buradayım''

Çıkarıldıkları mahkemece tutuklanan Polat çiftinin çocuklarının akıbeti merak edilirken, sosyal medyada popüler olan yardımcıları Şule'nin, çift tutuklanınca işi bıraktığı iddia edildi.

Polat'ın yardımcısından, iddialara yönelik yalanlama geldi. Yardımcı Şule, ''Bu altınlar, paralar verildiği zaman, mutlu ve huzurlu olduğum zaman buradaysam; en zor günde de buradayım. Her şeyimi zamana bıraktım. Kendimi çocukların yanına bıraktım. Bunu unutmayın'' dedi.

Videoyu izlemek için TIKLAYIN.

Editör: Betül Vural