Haklarında 'kara para aklama', 'vergi kaçırma' gibi suçlamalarla gözaltına alınan ardından tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın ardından gözler diğer fenomen ve güzellik merkezi sahiplerine çevrildi. Dün son olarak sosyal medyada ünlü fenomenler arasında yer alan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti hakkında soruşturma başlatıldı. Bununla birlikte tutuklu bulunan Dilan Polat'ın geçmişte 'Şampiyonlar Ligi' açıklamasıyla paylaştığı fotoğraftaki birçok fenomen isim de soruşturmaya dahil oldu. Bu isimlerden bazılarına yurt dışına çıkma yasağı kondu.

Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle Taş Kağıt Makas 15. bölüm full izle, Taş Kağıt Makas 16. bölüm fragman izle

Eylül Öztürk’ten ilk açıklama

Sosyal medya fenomeni Eylül Öztürk ve eşi Kenan Özkan hakkında, Polatların tutuklanmasıyla birlikte 5 milyon dolarla ABD'ye gittiği ve oradan peşin parayla 11 adet ev aldıkları iddia edilmişti. Yurt dışı yasağına dahil edildiği ifade edilen Eylül Öztürk sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Neyse bunu avukatıma sorayım”

Öztürk, durumu detaylı olarak bilmediğini ifade ederken sorularını avukatına yönelteceğini söyleyerek, "Evet şu anda bana geldikleri kesinleşti anladığım kadarıyla. Ben buradan bunu anlıyorum. Demek ki soruşturmaya veya incelemeye dahil olduk. Bu beni çok mutlu etti. Demek ki sona yaklaşıyoruz. Hep bir belirsizlik vardı. Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Neyse bunu avukatıma sorayım" şeklinde konuştu.

Editör: Sümeyye Aksu