Deniz Naki kimdir? Deniz Naki kimdir?

Şükran Polat kimdir? Şükran Polat nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şükran Polat’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şükran Polat kimdir? Şükran Polat kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şükran Polat’ın biyografisini haberimizde derledik…

Şükran Polat kimdir?

5 Ocak doğumlu olan Şükran Polat, Oğlak burcudu. Şükran Polat, Sezgin Polat ile evlidir. Polat'ın Alper Kürşat, Kübra, Hazal ve Engin adında dört çocuğu vardır. Ev hanımı olduğu bilinmektedir. Fenomen Dilan Polat’ın kayınvalidesidir. Nilda ve Milan Efe adında torunları vardır.

Yalnızca oğlu Engin ve gelini Dilan'ı değil, diğer oğlu Alper Kürşat ve eşi Sezgin Polat'ı da cezaevine uğurlayan Şükran Polat, tüm sevdikleri tutuklandığından beri özlem ve sitem dolu paylaşımlarının ardı arkası kesilmiyor. 

Dilan Polat için 8 yıl 4 aya, Engin Polat ise 11 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak karara tepki gösterdi. Şükran Polat Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu zulmü bizlere yaşatanlar, sizlere oy veren ellerimiz kırılaydı!" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi