Naci Aktaş kimdir? Naci Aktaş kimdir?

Kara para aklama, yasa dışı bahis, vergide usulsüzlük ve diğer birkaç suçtan dolayı tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın astroloğu açıklama yaptı. Dilan Polat'ın ne zaman çıkacağına ilişkin değerlendirmelerde bulunan astroloğu  kimdir? Dilan Polat'ın astroloğu kimdir? Dilan Polat'ın astroloğu ismi nedir? Dilan Polat'ın astroloğu ünlü biri mi? Detaylar haberimizde...

Dilan Polat'ın astroloğu kimdir?

Dilan Polat'ın astroloğu kendi alanında ünlü bir isim olan Hilal Saraç'tır.  Astrolog  Hilal Saraç, “Dilan Polat’ın başına bunların gelebileceğini çok önceden kendisine söylemiştim. Ancak beni dinlemedi. Gelinen noktada sadece özgürlüğünü istiyor” dedi. Dilan Polat'ın astroloğu Hilal Saraç, katıldığı bir programda, "“Dilan ve Engin Polat çiftinin astroloğuyum. Aynı zamanda psikologları ve aile danışmanlarıyım. Bunlardan en önemlisi ise Dilan Polat’ın arkadaşı, dostuyum. Cezaevinde Dilan Polat’ı ailesi dışında sadece 3 kişi ziyaret edebiliyor. Bunlardan birisi de benim. Dilan Polat’ı arkadaşı ve psikoloğu olarak ziyaret edeceğim. Kendisine danışmanlık veriyorum. Bundan sonra her pazartesi günü görüş olacak. Listede adım var” dedi. 

Dilan Polat'ın astroloğu Hilal Saraç kimdir?

Hilal Saraç, Eğitmen/Yazar Capella Akademi kurucusu Trader Banka-finans uzmanı Aile, İlişki, Cinsel Danışman olarak kendisini sosyal medya profilinde tanımlıyor. 

Kaynak: Haber Merkezi